• Haberler
  • Gündem
  • “Hak ile batılın seçiminde Türkiye Yüzyılı inşaasında yer alın”

“Hak ile batılın seçiminde Türkiye Yüzyılı inşaasında yer alın”

İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden istifa ederek AK Parti saflarına katılan eski Gençlik Kolları Başkanları seçim öncesinde yaptıkları değerlendirmede, yarın yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi gençlere çağrıda bulundu. Diğer partilerden AK Parti’ye geçen eski gençlik kolları başkanları, “Bizler gençler olarak Türkiye Yüzyılına canımız pahasına hizmet etmeye hazırız. Genç kardeşlerim Bu seçim hak ile batılın [&hellip]

İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden istifa ederek AK Parti saflarına katılan eski Gençlik Kolları Başkanları seçim öncesinde yaptıkları değerlendirmede, yarın yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi gençlere çağrıda bulundu. Diğer partilerden AK Parti’ye geçen eski gençlik kolları başkanları, “Bizler gençler olarak Türkiye Yüzyılına canımız pahasına hizmet etmeye hazırız. Genç kardeşlerim; Bu seçim hak ile batılın seçimi. Sizlerde milli ve manevi duygularla Türkiye Yüzyılı inşaasında yer alın.” çağrısında bulundular.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Gençlik Kolları Üyesi Gökhan Toker, gençlik kolları üyesi arkadaşları adına yaptığı açıklamada, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin hak ile batılın seçimi olduğunu belirtti.
Gökhan Toker açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hak ile batılın seçimi olan 28 Mayıs Pazar günü yani yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi 6+1 olarak nitelendirdiğimiz masada bulunan iki eski istifa etmiş İYİ Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toker, Başkan Yardımcısı Ahmet Bostan ve sonrasında istifa etmiş olan İl Gençlik Kolları Başkanı Metin Atay Başkanım ve en son istifa eden Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Özçelik Başkanlarımla vatansever, milliyetçi Afyonkarahisarımızdan sizlere seslenmek istiyorum. Genç kardeşlerimiz görevlerimizde bulunduğumuz süre içerisinde gördük ki adeta işlevsizlik portresi olan, milli ve manevi değerlerine önem vermeyen, şehidinin ailesine açık, seçik küfür eden, teröristlerle kahvaltı yapma hayali kuran bir genel başkanın partisinden istifa etmişiz. Koltuk sevdası uğruna, kapalı kapılar arkasında vekillik, Belediye Başkanlığı pazarlığı yapan partilerden istifa etmişiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti’ye, milli duruş sergile çağrısına ilk cevap veren başkan olarak altını çizerek şunları söylemek istiyorum. Gördük ki dünya da mazlum coğrafyaların umudu Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yüzyılın deprem felaketinde orada bulunmuş kişiler olarak söylüyorum ki umut dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Seçimi kazanmak uğruna PKK’ya özerklik verenler, örgüt elebaşısını demir parmaklıklar ardından çıkaracağız diyenler, vallahi yenileceksiniz, billahi yenileceksiniz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı Projesi altında ezileceksiniz. Bizler gençler olarak Türkiye Yüzyılına canımız pahasına hizmet etmeye hazırız. Genç kardeşlerim; Bu seçim hak ile batılın seçimi. Sizlerde milli ve manevi duygularla Türkiye Yüzyılı inşaasında yer alın. Sağlıcakla kalın.” >> Hayriye CANER’in Haberi.

Bakmadan Geçme