Hainlerin cezalarını şehit anaları versin

Afyonkarahisar 'da 14 sivil toplum kuruluşunun ortaklaşa düzenlediği 'Terörü Telin' (Lanetleme) mitingi'nde, Afyonkarahisarlılar son dönemde artan terör olaylarına tepki gösterdi. Şehitlerin anıldığı mitingde konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, idamla cezalandırılması gerektiğini belirttiği terör suçlularının cezasını şehit annelerinin vermesini istedi Son dönemde artan terör olayları ile [&hellip]

Hainlerin cezalarını şehit anaları versin

Afyonkarahisar ’da 14 sivil toplum kuruluşunun ortaklaşa düzenlediği “Terörü Telin” (Lanetleme) mitingi’nde, Afyonkarahisarlılar son dönemde artan terör olaylarına tepki gösterdi. Şehitlerin anıldığı mitingde konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, idamla cezalandırılması gerektiğini belirttiği terör suçlularının cezasını şehit annelerinin vermesini istedi

Son dönemde artan terör olayları ile her gün gelen şehit haberleri üzerine Afyonkarahisar Platformu “Terörü Telin Mitingi” düzenledi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Kamu-Sen, Kamu Çalışanları Vakfı, Atatürkçü Düşünce Derneği, Türk Emekliler Derneği, Türk-İş, Türk Ocağı Birleşik Emekliler Derneği, Elektrikçiler Odası, Bakkallar Odası, Giyimciler Odası, Ülkücü İşciler Derneği, Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları’nın Afyonkarahisar şubelerinin, Afyonkarahisar Platformu adıyla gerçekleştirdiği miting Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Camii önünde başladı.
Mitinge katılanlara Türk Bayrakları’nın dağıtıldığı mitingde, ülkücü gençler tarihte kurulmuş Türk Devletleri’nin bayrakları ile Siyah Sancak da taşıdı. İmaret Camii’nden yola çıkarak Kurtuluş ve Bankalar Caddesi boyunca terör örgütü PKK aleyhinde slogan atan Afyonkarahisarlılara, esnaf da alkışlarla destek oldu. Anıtpark’taki Zafer Müzesi önünde toplanan yüzlerce kişi, “şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları attı. Türk Diyanet Vakıf Sen İl Başkanı Cengiz Kılınç’ın şehitler anısına dua ettirdiği mitingde, bazı katılımcılar göz yaşlarına hakim olamadı.
Terör örgütüne karşı operasyonların devam etmesini istediklerini söyleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, polis ve askere ‘vur emri’ verilmesini istedi. Her gün gelen şehit haberleri ile artık sabırların tükendiğini ifade eden Kumartaşlı, “Başta İmralı’da yatan eli kanlı bebek katili terörist başı olmak üzere terör suçu işlemiş olan hainlerin hak ettikleri ceza olan idam cezasının getirilmesini hatta bu hainlerin cezasının Şehit Anaları tarafından verilmesini istedik” şeklinde konuştu.
Sivil toplum örgütü temsilcilerinin konuşmaları ile şiir okunmasıyla devam eden mitingde, yaklaşık 500 kişi katıldı. Afyonkarahisar Milletvekili MHP’li Mehmet Parsak ile Milletvekili CHP’li Burcu Köksal’ın da katıldığı miting alanında, polis geniş güvenlik önlemi aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme