• Haberler
  • Genel
  • Haftasonları AKSAM’da güzel – Kocatepe Gazetesi

Haftasonları AKSAM’da güzel – Kocatepe Gazetesi

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM), yeni sezona yoğun bir kültür takvimiyle başladı AKSAM, yeni sezonda da yoğun bir programa sahip. Sanat topluluklarının çalışmaları ağırlıklı olarak haftaiçi sürerken, Çocuk Sanat Akademisi dersleri ve kişisel gelişime yönelik bir kısım dersler haftasonu veriliyor. Yetişkin kursiyerler Osmanlıca, Kişisel Gelişim, Diksiyon, Arapça ve enstrüman kurslarına devam ederken aynı anda [&hellip]

Haftasonları AKSAM'da güzel

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği
(AKSAM), yeni sezona yoğun bir kültür takvimiyle başladı

AKSAM, yeni sezonda da yoğun bir programa sahip. Sanat topluluklarının çalışmaları ağırlıklı olarak haftaiçi sürerken, Çocuk Sanat Akademisi dersleri ve kişisel gelişime yönelik bir kısım dersler haftasonu veriliyor. Yetişkin kursiyerler Osmanlıca, Kişisel Gelişim, Diksiyon, Arapça ve enstrüman kurslarına devam ederken aynı anda alt katta minik sanatseverler resim, bale, tiyatro, halk dansları ve koro çalışmalarını sürdürüyorlar.
Konuyla ilgili açıklama yapan AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu; “Bu yıl gelen talepleri değerlendirmek için fiziki imkanlarımızı genişletme çabasına girdik. Seramik, resim, ahşap yakma, takı tasarım vb. dallarda taleplerin yoğun olması nedeniyle Güzel Sanatlar Atölyemiz hizmete girdi. Akademi derslerindeki artış ders programına yansıyor. Merkez ofis binasındaki dersler de ciddi bir artış gösterdi ve haftasonlarımız oldukça renkli geçiyor. Özellikle öğrenci olan kursiyerlerimiz haftasonunu tercih ediyorlar ve bu merkez ofiste haftasonlarının şenlik havasında geçmesini sağlıyor. Bizhemşehrilerimizin bu teveccühünden de bu renkli ve yoğun tempoda çalışmaktan da oldukça mutluyuz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme