• Haberler
  • Genel
  • Hafta sonu elektrikler yok – Kocatepe Gazetesi

Hafta sonu elektrikler yok – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da bazı bölgelerde yapılacak olan tesis çalışmalarından dolayı hafta sonu elektrikler kesilecek Afyonkarahisar Elektrik Dağıtım Şirketi OEDAŞ'dan yapılan açıklamada Afyonkarahisar Merkez Kocatepe Mahallesi ve Yeşil Yol Caddesi Eski Kantar Kavşağında tesis çalışmaları yapılacağı belirtildi. Çalışmalar kapsamında, Cumartesi ve Pazar günü 08,00-15,00 arasında birçok yere enerji verilemeyecek. OEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre Cumartesi günü Saat 08 ile [&hellip]

Hafta sonu elektrikler yok

Afyonkarahisar’da bazı bölgelerde yapılacak olan tesis çalışmalarından dolayı hafta sonu elektrikler kesilecek

Afyonkarahisar Elektrik Dağıtım Şirketi OEDAŞ’dan yapılan açıklamada Afyonkarahisar Merkez Kocatepe Mahallesi ve Yeşil Yol Caddesi Eski Kantar Kavşağında tesis çalışmaları yapılacağı belirtildi. Çalışmalar kapsamında, Cumartesi ve Pazar günü 08,00-15,00 arasında birçok yere enerji verilemeyecek.
OEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre Cumartesi günü Saat 08 ile 15 arasında Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi, Fatih Gümüş Caddesi, Karanfil Sokak, Akasya Sokak, Gelincik Sokak, Çiğdem Sokak ve Sümbül Sokak’ta elektrik kesintisi yapılacak.
Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacak yerler ise “Kadınana Caddesi, Osman Atilla Caddesi ile Kantar Kavşağı arası, Kantar Kavşağı ile Murat Celebi Caddesi Arası, Yeşil Yol Caddesi, Atatürk İlkokulu ile Kantar Kavşağı Arası, Kantar Kavşağı ile Musamcı Ali Caddesi Arası, Cumhuriyet Mahallesi, Mehmet Arpacıoğlu Caddesi Yeşil yol ile Hüseyin Öğdüm Caddesi Arası, Mehmet Divani Caddesi Kadınana Cad. ile Ali Celal Caddesi Arası, Ali Celal Caddesi Yeşil yol ile Mehmet Divani Caddesi Arası, Marulcu Mahallesi, Gedik Ahmet Paşa 1. Sokak Yeşil Yol ile Hacı Felahı Caddesi Arası, Hacı Felahı Caddesi Kadınana Caddesi ile Gedik Ahmet Paşa 1. Sokak Arası’nda saat 8 ile 15,30 arasında olacağı bildirildi.
Yetkililer, belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verileceğini, abonelerin mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları duyuruldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme