• Haberler
  • Spor
  • Hadi ve Alper Bahçeşehir'de – Kocatepe Gazetesi

Hadi ve Alper Bahçeşehir'de – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Bahçeşehir Koleji yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız verdi. Afyon Belediyespor'un geçen sezon formasını başarılı bir şekilde terleten Kaptan Hadi Özdemir ve tecrübeli quard Alper Özcan Bahçeşehir Koleji ile anlaşma sağladı.Özcan, daha önce BSL’de Gaziantep, Darüşşafaka, TED Kolejliler, Trabzonspor gibi BSL takımlarının yanında TBL’de Denizli Basket ve son olarak [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Bahçeşehir Koleji yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız verdi. Afyon Belediyespor’un geçen sezon formasını başarılı bir şekilde terleten Kaptan Hadi Özdemir ve tecrübeli quard Alper Özcan Bahçeşehir Koleji ile anlaşma sağladı.
Özcan, daha önce BSL’de Gaziantep, Darüşşafaka, TED Kolejliler, Trabzonspor gibi BSL takımlarının yanında TBL’de Denizli Basket ve son olarak Afyon Belediye gibi TBL’nin iddialı ekiplerinde oynamıştı.
Geçtiğimiz sezon 26 maçta oynayan Alper Özcan, 19 dakika, 6,3 sayı, 1,8 ribaund ve 2,3 asist ortalamalarını tutturmuştu.
1983 doğumlu, 2.02 metre boyundaki forvet Tofaş altyapısından yetiştikten sonra aynı takımın A takım kadrosunda yer almış, 2010-11’de Trabzonspor forması giydikten sonra TBL’nin çeşitli takımlarında ve en son iki sezon Afyon Belediyespor’da oynamıştı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme