Hacı adayları için seminer düzenlenecek

2012 Yılı Hac sezonunda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Özel Şirketler ile Hacc’a gidecek olan Hacı adaylarını bilgilendirmek için 3-7 Eylül 2012 tarihleri arasında seminer düzenlenecek. Seminerler, saat 9 ile 12 arasında Yeşil Camii’de gerçekleştirilecek. İl Müftü Vekili Galip Kolcu, 'Bolvadin ve Emirdağ hacı adayları, Bolvadin İlçesinde, Şuhut hacı adayları, Şuhut İlçesinde, Çay ve Sultandağı hacı [&hellip]

Hacı adayları için seminer düzenlenecek

2012 Yılı Hac sezonunda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Özel Şirketler ile Hacc’a gidecek olan Hacı adaylarını bilgilendirmek için 3-7 Eylül 2012 tarihleri arasında seminer düzenlenecek.

Seminerler, saat 9 ile 12 arasında Yeşil Camii’de gerçekleştirilecek. İl Müftü Vekili Galip Kolcu, “Bolvadin ve Emirdağ hacı adayları, Bolvadin İlçesinde, Şuhut hacı adayları, Şuhut İlçesinde, Çay ve Sultandağı hacı adayları, Çay İlçesinde, Dinar, Dazkırı, Evciler ile Başmakçı hacı adayları, Dinar İlçesinde, Sandıklı, Hocalar ile Kızılören hacı adayları ise, Sandıklı İlçesinde seminere katılacaktır” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme