• Haberler
  • Genel
  • Hac organizatörü mağdur etti – Kocatepe Gazetesi

Hac organizatörü mağdur etti – Kocatepe Gazetesi

Umre için verilen taahhütleri yerine getirmeyen seyahat acentesi TÜRSAB'a şikayet edildi Hac organizatörünün kendilerine verdiği vaadleri yerine getirmediğini ve bu nedenle mağdur olduklarını belirten vatandaş seyahat acentesini Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanlığı'na şikayet etti.Afyonkarahisar Merkez Tuzpazarı caddesindeki bir seyahat acentesine 18 Temmuz 2012 tarihinde müracaat ettiklerini ve umre ziyareti için Suudi Arabistan'a eşiyle birlikte gittikten [&hellip]

Hac organizatörü mağdur etti

Umre için verilen taahhütleri yerine getirmeyen seyahat acentesi TÜRSAB’a şikayet edildi

Hac organizatörünün kendilerine verdiği vaadleri yerine getirmediğini ve bu nedenle mağdur olduklarını belirten vatandaş seyahat acentesini Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanlığı’na şikayet etti.
Afyonkarahisar Merkez Tuzpazarı caddesindeki bir seyahat acentesine 18 Temmuz 2012 tarihinde müracaat ettiklerini ve umre ziyareti için Suudi Arabistan’a eşiyle birlikte gittikten sonra 23 Ağustos’ta yurda geri döndüklerini belirten İ.K. isimli vatandaş ilgili seyahat acentesinin kendilerine bulunduğu vaadleri yerine getirmediğini bildirdi. Umrecilerin Mekke’deki konaklayacakları otellerin Kabe’ye 950 ile 1000 metre mesafede olduğunu belirtmelerine, bu durumu taahhüt etmelerine rağmen Mekke’ye vardıklarında kaldıkları otelin Kabe’ye yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta olduğunu gördüklerini, otelde kalan 300 umreciye 2 minibüs verdiklerini ve bu taşıtların da servis hizmetinde yetersiz kaldığını belirten İ.K. “Hepimiz de ticari taksilerle Kabe’ye gidip geldik. Bu olumsuzlukları ilgililere aktardığımızda ağır hakaretlere uğradık” diye konuştu.
İlgili acentenin yetkililerine otel odası içinde tuvaleti ve banyosu bulunmadığını, oysa tüm odalarda tuvalet ve banyo bulunacağını söylediklerini hatırlattığında “Bu şekilde kalıyorlarsa kalsınlar, yoksa verin pasaportlarını ve paralarını nereye giderlerse gitsinler” denildiğini belirten İ.K. “Ne ibadet şevkimiz kaldı, ne de kutsal topraklarda huzurumuz” diyerek dert yandı. Söz konusu acenteyi gerekli yerlere şikayet ettiğini belirten İ.K. “Taahhütlerini yerine getirmeyen bu kişiler bizleri mağdur etti. Şikayetlerimizin sonuna kadar takipçisi olacağız. Başkalarının bu mağduriyetleri yaşamalarını istemiyoruz” diyerek uyarıda bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme