Hac için buluştular – Kocatepe Gazetesi

2014 yılı Hac Kesin Kayıt İşlemlerini yürütme semineri Afyon’da yapıldı 2014 yılı Hac Kesin Kayıt İşlemlerini yürütme semineri 11-12 Şubat tarihlerinde İkbal otel’de yapıldı.Seminere Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş, Hac Hizmetleri Daire Başkanı Vekili Ergun Yücel, Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Dr. Fatih Kurt, Kurullar ve Koordinasyon Daire Başkanı M. Zeyd Özel [&hellip]

Hac için buluştular

2014 yılı Hac Kesin Kayıt İşlemlerini yürütme semineri Afyon’da yapıldı

2014 yılı Hac Kesin Kayıt İşlemlerini yürütme semineri 11-12 Şubat tarihlerinde İkbal otel’de yapıldı.
Seminere Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş, Hac Hizmetleri Daire Başkanı Vekili Ergun Yücel, Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Dr. Fatih Kurt, Kurullar ve Koordinasyon Daire Başkanı M. Zeyd Özel katıldı.
11 Şubat 2014 Salı günü İkbal Otelde yapılan seminerin açılışındaki protokol konuşmasında, Afyonkarahisar İl Müfütüsü Burhan İşliyen Afyonkarahisar ile ilgili genel bilgi verdi.
Ülkemizin herbir köşesinden gelen seçkin heyeti Afyonkarahisar’da ağırlamaktan mutlu olduklarını belirten İl Müfütüsü Burhan İşliyen bu organizasyonun Hac ve Umre Genel Müdürlüğü Organizasyonu olduğunu, kendilerinin de buna katkı sunmayı amaçladıklarını dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme