• Haberler
  • Gündem
  • Güzel Yarınlar, 'yolsuzluğu' inceleyecek – Kocatepe Gazetesi

Güzel Yarınlar, 'yolsuzluğu' inceleyecek – Kocatepe Gazetesi

Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından finanse edilen projenin genel hedefleri etikle ilgili olarak STK'lar arası bir ağ oluşturma, yolsuzluk konulu bir film ve yerel STK'lar ve medya için 'Yolsuzluk İzleme ve Raporlama'  kitapçığı hazırlama şeklinde gerçekleşecek.Proje tanıtımı ziyaretlere başlayan proje koordinatörü Fatma Durgu, ilk olarak İl Dernekler Müdürü Ahmet Nuri Gök'ü makamında ziyaret ederek [&hellip]

Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından finanse edilen projenin genel hedefleri etikle ilgili olarak STK’lar arası bir ağ oluşturma, yolsuzluk konulu bir film ve yerel STK’lar ve medya için “Yolsuzluk İzleme ve Raporlama”  kitapçığı hazırlama şeklinde gerçekleşecek.
Proje tanıtımı ziyaretlere başlayan proje koordinatörü Fatma Durgu, ilk olarak İl Dernekler Müdürü Ahmet Nuri Gök’ü makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgiler verdi.
Gök, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AGUYAD’a da övgülerde bulundu. İnsan hakları alanında yerel çalışan neredeyse hiç dernek olmadığı belirten Gök, AGUYAD’ın Afyonkarahisar için büyük kazanım ve gurur kaynağı olduğunu, AGUYAD’ın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirtti. Fatma Durgu’ya projede ve çalışmalarında  başarılar dileyen Gök, dernekler müdürlüğünün ve çalışanlarının ilimizdeki tüm derneklerin olduğunu gibi AGUYAD’ında yanında olduğunu belirtti.
Ziyarette faaliyetler hakkında açıklama yapan proje koordinatörü ve AGUYAD yönetim kurulu üyesi Fatma Durgu, projenin hedef grubunu Türkiye’nin 7 ilindeki toplam 105 STK temsilcisi ve 35 yerel medya temsilcisi olarak belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme