“Güzel Okul Güzel Gözler”de mutlu son

Sinanpaşa Kaymakamlığı tarafından başlatılan ve Öğrenci Velileri ile Eğitim Gönüllülerinin eğitime gerekli desteğini sağlamayı hedefleyen 'Güzel Okul, Güzel Gözler' projesi amacına ulaştı Projenin kapanış ve projeye destek verenlere teşekkür plaketi vermek üzere Sinanpaşa İlçesine giden Vali İrfan Balkanlıoğlu'na İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Okçin Akşit ve İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım eşlik etti. Sinanpaşa Kaymakamı [&hellip]

"Güzel Okul Güzel Gözler"de mutlu son

Sinanpaşa Kaymakamlığı tarafından başlatılan ve Öğrenci Velileri ile Eğitim Gönüllülerinin eğitime gerekli desteğini sağlamayı hedefleyen “Güzel Okul, Güzel Gözler” projesi amacına ulaştı

Projenin kapanış ve projeye destek verenlere teşekkür plaketi vermek üzere Sinanpaşa İlçesine giden Vali İrfan Balkanlıoğlu’na İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Okçin Akşit ve İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım eşlik etti.
Sinanpaşa Kaymakamı Ali Güldoğan, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Demir, Sinanpaşa Belediye Başkanı Nuri Köse, Kurum Müdürleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Köy Muhtarları, Siyasi Parti İlçe Başkanları tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu, Kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Ali Güldoğan’dan ilçede sürdürülen çalışmalar, yatırımlar ve sorunlar hakkında brifing aldı.
Daha sonra Belediye düğün salonunda gerçekleşen “Güzel Okul, Güzel Gözler” projesi kapanış törenine geçen Vali Balkanlıoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Güzel Okul, Güzel Gözler” projesini başlatarak büyük bir örnek teşkil eden Kaymakam Ali Güldoğan ile, projeye gönülden destek veren eğitim gönüllülerine teşekkür etti. Vali, proje kapsamında toplam 504 bin 878 TL’lik bir harcama yapılarak, bölgedeki okulların fiziki ve teknolojik açıdan eksikliklerinin giderildiğini bildirdi. Proje ile ve proje kapsamında yaptırılan iş ve işlemlerin tanıtımının ardından Vali İfan Balkanlıoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı J.Kd.Alb.Okçin Akşit, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ve Sinanpaşa İlçe Kaymakamı Ali Güldoğan, projeye maddi ve manevi destek veren eğitim gönüllülerine teşekkür plaketi takdim ettiler. Törende İlçe Kaymakamı Ali Güldoğan projeye büyük destek veren Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür etti. Törenin ardından Sinanpaşa Belediye Başkanı Nuri Köse ve Cumhuriyet Savcısı Kadir Kılınç’ı da ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu daha sonra ilçeden ayrıldı.

Bakmadan Geçme