Güzel bir maçtı: 3-3

AFJET Afyonspor'un ve Afyonkarahisar'a misafir olarak gelen rakip takımın bu sezon sergilediği en güzel performans bu maçta ortaya kondu. Hakemin performansı bir kenara iki takımın gerçek amacı futbol oynamaktı ve seyir zevki yüksek bir maç izletildi. 3-3 beraberlikle tamamlanan maçın sonucundan daha çok izlenen futbol seyirciyi mutlu etti   STAT: Zafer HAKEMLER: Mustafa Aydın **, [&hellip]

AFJET Afyonspor’un ve Afyonkarahisar’a misafir olarak gelen rakip takımın bu sezon sergilediği en güzel performans bu maçta ortaya kondu. Hakemin performansı bir kenara iki takımın gerçek amacı futbol oynamaktı ve seyir zevki yüksek bir maç izletildi. 3-3 beraberlikle tamamlanan maçın sonucundan daha
çok izlenen futbol seyirciyi mutlu etti

STAT: Zafer
HAKEMLER: Mustafa Aydın **, Arif Dilmeç **, Serhat Sağır **,
AFJET AFYONSPOR: Mehmet Doğan (***) Onur Ramazan Toprak (***), Doğan Ateş (***), Cihan Özkara (****), Yusuf Emre Kasal (**) (Yakup Yiğit dk. 57 *), Alper Tursun (**), Erhan Şentürk (***), Mehmet Abdullah Çoban (**), Görkem Güven (?) (Aykut Uluç dk. 5 **), Oktay Demircan dk. 74 **), Nazmi Candoğan (****), Okan Yıldız (***)
HEKİMOĞLU TRABZON: Abdulaziz Demircan (***), Uğur Arslan Kuru (**), Samet Yalçın (**) (Eray Ataseven dk. 84 ?), Mücahit Can Akçay (***), Musa Caner Aktaş (****) (Salih Kavrazlı dk. 90), Serkan Odabaşoğlu (**) (Onur Akdeniz dk. 90 ), Halil İbrahim Tuna (**) (Mehmet Sak dk. 84 *), Ali Aytemur (**), Yasin Palaz (**), Bahadır Erol (**), Oğuz Kocabal (**)
GOLLER: Cihan Özkara (dk. 42), Oktay Demircan (dk. 81), Okan Yıldız (dk. 87) (Afyonspor), Musa Caner Aktaş (dk. 17 ve 67), Mücahit Can Akçay (dk. 47) (Hekimoğlu Trabzon)
SARI KARTLAR: Cihaz Özkara, Doğan Ateş (AFJET Afyonspor), Mücahit Can Akçay, Mehmet Sak (Hekimoğlu Trabzon)

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 34. haftasında Zafer Stadyumu’nda Hekimoğlu Trabzon’u konuk etti. Maça iki ekip de oldukça etkili başlarken ilk gol Hekimoğlu’ndan geldi. Devre bitmeden Jetler cevap verirken ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. Direkten dönen topları, golleri ile ikinci yarıya hızlı başlayan Hekimoğlu durumu 1-3’e getirdi. Ardından Jetlerin golleri geldi ve maçta 3-3 eşitlik yakalandı. Maçta hakemin oyuna yaptığı müdahaleler ve yanlı kararlar iki takım oyuncuları ile teknik heyetlerini çileden çıkarsa da maçın önüne geçemedi.
Jetler kazandığı bu maçtan sonra puanını 51’e yükseltti. Hekimoğlu Trabzon ise puanını 64’e yükseltti.
MAÇTAN DAKİKALAR
14. dakikada Afyonspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta Onur Ramazan’ın ceza alanına yaptığı ortaya Erhan iyi yükselerek kafayı vurdu ancak kaleci Abdulaziz topu tokatlayarak kornere çeldi.
17. dakikada Hekimoğlu Trabzonspor’un orta alanda topu kazanarak başlattığı kontra atakta Serkan’ın savunma arkasına yerden ve uzun gönderdiği pasta topla buluşan Musa ceza alanına girmeden sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. 0-1
29. dakikada Afyonspor’un geliştirdiği atakta Doğan’ın yerden pasında ceza alanı dışında topla buluşan Yusuf Emre sert bir şut çıkardı. Şutu kaleci Abdulaziz son anda kornere çelmeyi başardı.
42. dakikada gelişen Afyonspor atağında Erhan’ın pasında ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Cihan, dönerek şık bir şut çıkardı. Cihan’ın şutu uzak köşeden ağlara gitti. 1-1
43. dakikada sağ kanattan gelişen Hekimoğlu Trabzonspor atağında ceza alanına yapılan ortada Musa topu geriye bıraktı ceza alanı içinde topla buluşan Mücahit’in vuruşunda kaleye giden topu Yusuf Emre kafayla uzaklaştıran isim oldu.
45+3. dakikada gelişen Afyonspor atağında Cihan’ın ceza alanı ön çizgisine yerden pasında gerilerden gelen Yusuf Emre’nin vuruşu yandan az farkla auta gitti.
47. dakikada Hekimoğlu’nun kontra atağında sağ kanatta topla buluşan Serkan’ın ceza alanına taşıdığı topta yerden vuruşunda kaleci Mehmet topu tokatladı ancak boşta kalan topa son dokunan Mücahit topu ağlara göndererek konuk ekibi tekrar öne geçiren isim oldu. 1-2
51. dakikada gelişen Hekimoğlu atağında ceza alanı ön çizgisinde topu rakibinden kurtaran Mücahit’in sert şutu üst direkten döndü.
52. dakikada yine kontra atakta bu kez sol kanattan Musa ile atağa çıkan konuk ekip mutlak golü kaçırdı. Ceza alanına giren Musa’nın uzak köşeye yaptığı sert vuruşta kaleci Mehmet topu tokatlayarak mutlak golü önledi.
55. dakikada sağ kanattan Yasin ile atağa çıkan Hekimoğlu’nda ceza alanı içinde topla buluşan Musa’nın vuruşunda top üst direkten oyun alanına döndü.
68. dakikada Hekimoğlu’nun geliştirdiği kontra atakta topla buluşan Musa sert ve düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-3
81. dakikada AFJET Afyonspor’un geliştirdiği atakta ceza alanı içinde topla buluşan Okan’ın yerden pasında top savunmadan döndü. Boşta kalan topa sert vuran Oktay topu ağlara gönderdi. 2-3
88. dakikada gelişen Afyonspor atağında Doğan’ın Onur Ramazan ile yaptığı al ver sonrasında ceza alanına yaptığı ortaya Okan Yıldız ve Nazmi son anda dokundu. Topu ağlara gönderen Jetler durumu 3-3 eşitliğe taşıdı.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda iki ekipte gole ulaşamadı ve maç 3-3 eşitlikle tamamlandı. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme