• Haberler
  • Genel
  • “Güzel başladık olmadı mücadele sürecek”

“Güzel başladık olmadı mücadele sürecek”

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, tempolu, etkin güzel bir seçim propaganda dönemi geçirdiklerini belirtti. Görgöz “Güzel başladık, olmadı. Mücadele sürecek.” dedi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, parti olarak yüksek tempolu bir seçim yaşadıklarını dile getirdi. Görgöz, partisinin lideri Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Afyon’daki propaganda kampanyasına Genel Başkan Yardımcıları ve partinin önde [&hellip]

"Güzel başladık olmadı mücadele sürecek"

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, tempolu, etkin güzel bir seçim propaganda dönemi geçirdiklerini belirtti. Görgöz; “Güzel başladık, olmadı. Mücadele sürecek.” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, parti olarak yüksek tempolu bir seçim yaşadıklarını dile getirdi. Görgöz, partisinin lideri Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Afyon’daki propaganda kampanyasına Genel Başkan Yardımcıları ve partinin önde gelen isimlerinin ciddi düzeyde katıldıklarını belirtti.
“İYİ BAŞLADIK
İYİ GİTTİK”
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, çok yüksek tempoda çalıştıklarını seçim çalışmalarına çok erken başladıklarını kaydetti. Aday belirlenmesinde son derece titiz davrandıklarını söyleyen Görgöz; “Parti içi demokrasiyi olabildiğince işlettik. Çok iyi sonuçlar aldık. Afyon’da İlk Başkanı adayını tüm partilerden önce açıklayan tek parti CHP’dir. 25 Ağustos 2013 tarihinde Sayın Genel Başkanımız seçimden 7 ay önce adayımızı açıklamıştı. Seçim sürecine çok iyi başladığımızı ve iyi gittiğimizi düşünüyorum. Bana göre en önemlisi örgütlerle bugüne kadar olmayan iyi bir diyalog geliştirdik.” dedi.
“EN AZ 8 İLÇEDE KAZANABİLİRDİK”
CHP’nin tüm örgütleri ile sürekli irtibat halinde olduklarını, ziyaretlere ve diyaloglara ara verilmediğini ifade eden CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, başarının sağlanması için öncelikle birlik ve beraberliğin sağlanması gerekitğine işaret etti. Görgöz; “Çok şükür Afyon’da seçim öncesi ve sonrasında çok büyük olaylar olmadı. İki olan ilçe sayımızı dört etmek bizi çok mutlu etmedi. Büyük bir hedef ortaya koyduk. Ama buna gerçekten inanandık. Umutluyduk bu hedefi koyarken umutluyduk. Hep kazanmaya yakın çok güzel sonuçlar aldık. Demek ki başlattğımız çalışmayı o yörelerde daha etkin sürdürüp son ana kadar devam ettirilseydi bugün 4 ilçe yerine en az 8 ilçede seçim kazanabilirdik diye düşünüyorum. Daha da fazla İl Genel Meclis üyesi kazanılmış olurdu.” diye konuştu.
“MÜCADELEYE
DEVAM EDECEĞİZ”
30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarının CHP olarak kendilerine bir mesaj verdiğini söyleyen Yalçın Görgöz sözlerine şöyle devam etti: “Demek ki halkımızın beklenti ve isteklerini daha iyi tespit etmemiz gerekiyor. Birde bizim mücadele alanımız biz olmamalıyız. Yani dışa dönük çalıştığımız sürece daha başarılı olacağımız ortada. Ülkemizin bu kadar zor günler geçirdiği günlerde seçimin olduğu günde insanlarımızın hırsız var diye bağırdıkları 103. gündü. Buna rağmen tekrar AKP beklenenin çok üzerinde oy aldı. Demek ki halkımız başka şeylerden yana bunu iyi görmek lazım. Güzel başladık, olmadı, mücadele sürecek. Biz yeni seçim çalışmalarına başladık. Dengeleri gözeteceğiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme