Güzel Aşklar Diyarı Nerede Çekiliyor?

İlk bölümü ile izleyicileri ekrana kilitleyen Güzel Aşklar Diyarı, görsel şöleni ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor.

Dizi, İzmir’de yaşayan ve tıp fakültesini yeni bitiren Deniz’in, sevgilisi Arhan’ın ailesiyle tanışmak üzere Kapadokya’ya gitmesiyle başlıyor. Masal gibi başlayan bu yolculuk, beklenmedik olayların fitilini ateşliyor.

Arhan ve Deniz’in ihtişamlı düğünü, kanlı bir geceye dönüşürken, Deniz, kendisine düşman olan Alaca ailesinin arasında var olma savaşı vermek zorunda kalıyor. Dizi, izleyicilere aşkın ve karşıtlıkların derinlemesine işlendiği bir hikaye sunuyor.

İki buçuk yıl süren hazırlıkların ardından Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğinde çekilen dizi, Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul ve Melis Birkan gibi usta isimleri kadrosunda barındırıyor.

Dizinin ana çekim yerinin Kapadokya olduğu belirtilirken, ilerleyen bölümlerde Karadeniz ve Diyarbakır gibi farklı coğrafyalardan da etkileyici görüntüler izleyicilerle buluşacak. Güzel Aşklar Diyarı, aşkın zorluklara karşı nasıl ayakta kalabileceğini sorgularken, izleyicilerin merakını artırmaya devam ediyor.

Güzel Aşklar Diyarı Nerede Çekiliyor?

Bakmadan Geçme