Güzbey Ailesinin Mutlu Günü

Odak Gazetesi sahibi ve TV 3 ortaklarından Mehmet Emin Güzbey ile Halk Eğitim Merkezi emekli müdiresi Semra Güzbey, kızları Işılay Merve'ye evlendirmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Semra ve Mehmet Emin güzbey çiftinin kızları Işılay Merve ile, Radiye ve Özay Küçükbingöl çiftinin oğulları Uğurcan Afyonkarahisar ve İzmir'de düzenlenen düğün törenleri ile yaşamlarını berleştiriyorlar.

Işılay Merve ve Uğurcan çiftinin kına gecesi geçtiğimiz cumartesi günü Afyonkarahisar İkbal Otel'de gerçekleştirildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Maliye ve Tarım eski Bakanı İsmet Attila, Duayen gazeteci Yavuz Donat, AK Parti Afyonkarahisar Miletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasından bir çok ismin katıldığı kına gecesinde ünlü ses sanatçısı Öykü Gürman sahne aldı.

Genç çift ve yakınlarının gönlünce eğlenme fırsatı buldukları kına gecesinin ardından 21 Eylül günü İzmir Seferihisar'da düğün gerçekleştirilecek

Güzbey Ailesinin Mutlu GünüGüzbey Ailesinin Mutlu GünüGüzbey Ailesinin Mutlu GünüGüzbey Ailesinin Mutlu GünüGüzbey Ailesinin Mutlu GünüGüzbey Ailesinin Mutlu GünüGüzbey Ailesinin Mutlu GünüGüzbey Ailesinin Mutlu GünüGüzbey Ailesinin Mutlu Günü

Bakmadan Geçme