Güzbey: 200 Sporcu Lisansı Verdik

ATSO Başkan Yardımcısı ve Spor Oyunları Komisyon Başkanı Hayrettin Güzbey, �’te düzenlenen Spor Oyunları’nın 17’ncisi yapıldı. 700’den fazla sporcunun yarıştığı oyunlarda 19 branşta, 200 sporcuya lisans verdik” dedi

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Akar’a teşekkür ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ATSO Başkan Yardımcısı ve Spor Oyunları Komisyon Başkanı Hayrettin Güzbey, İsmail Akar’a oyunlarda etkinlik sponsoru oldukları için teşekkür ederken yeni görevinde de başarılar diledi. ATSO Başkan Yardımcısı ve Spor Oyunları Komisyon Başkanı Hayrettin Güzbey “2023 de Spor Oyunlarının 17’ncisi yapıldı. 700’den fazla sporcunun yarıştığı oyunlarda 19 branşta 200 sporcuya lisans verdik.” dedi.

Güzbey, ATSO hakkında ise “8 bin üyemiz var, kurumsal yapımız her geçen gün artıyor. Özerk bir kuruluşun yaptığı çalışmada Afyon Ticaret ve Sanayi Odası ‘Akreditasyon’da 181 oda içinde 3. sırada yer aldı.” diye konuştu.

AGC Başkanı İsmail Akar ise “ATSO  basın ilişkileri her daim iyi yönde. Afyon’un en etkili STK’sı olan ATSO üyelerinin de basının içinde olduğunu görüyoruz. Gelişmiş toplumlarda güçlü STK’lar demokrasiye güç veriyor.” ifadelerine yer verdi.

ATSO heyetinde Fatih Mühsürler ve Kerem Güzel yer aldı.

ATSO heyeti AGC’ye Spor Oyunları’na etkinlik sponsorluğu için katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme