• Haberler
  • Genel
  • “Güvenlik Teşkilatı bizim en yakın mesai arkadaşlarımız”

“Güvenlik Teşkilatı bizim en yakın mesai arkadaşlarımız”

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Polis Haftası kutlamaları kapsamında Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve personelini makamında kabul etti Her yıl 4 -10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası kapsamında yapılacak olan etkinlikler ve program hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu'na bilgi veren İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli 'İlk polis teşkilatının kuruluşu 10 Nisan 1845 yılı ve tarihi Türk [&hellip]

"Güvenlik Teşkilatı bizim en yakın mesai arkadaşlarımız"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Polis Haftası kutlamaları kapsamında Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve personelini makamında kabul etti

Her yıl 4 -10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası kapsamında yapılacak olan etkinlikler ve program hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi veren İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli; “İlk polis teşkilatının kuruluşu 10 Nisan 1845 yılı ve tarihi Türk emniyet teşkilatı açısından önemli bir noktadır. Çünkü bu tarihe kadar zabıta olarak nitelenen teşkilat, 10 Nisan 1845 den itibaren Polis adı altında hayata geçmiş ve Emniyet Teşkilatının kuruluş günü olarak kabul edilmiştir.” dedi.
‘Genel olarak Polis, bir ülkenin sükûn, güvenlik ve düzenini sağlamak ve korumakla görevlidir.’ diyen Türkmenli; Polis teşkilatına verdiği önemden ve desteklerinden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür etti.
Ziyarette konuşan Vali Balkanlıoğlu, Polisin 24 saat gece-gündüz demeden görev başında olduğunu söyledi. Vali Balkanlıoğlu, “Vatandaşın huzurlu ve güvenli bir şekilde hayatını devam ettirmesi için çalışan Emniyet mensuplarını tebrik ediyorum.” dedi.
‘Güvenlik Teşkilatı bizim en yakın mesai arkadaşlarımızdır’ diyen Vali Balkanlıoğlu, “Polis ülkemizin göz bebeği, milletimizin umudu olan bir teşkilattır. Türk polisi can ve mal güvenliğimiz için kendi hayatını siper etmektedir. Tüm polis teşkilatının tüm mensuplarına aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma bir kere daha teşekkür ediyor, buradakilerin şahsında da tüm Polis Teşkilatının Polis Haftasını kutluyorum.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme