• Haberler
  • Siyaset
  • 'Güvenlik sağlanacak, İmamoğlu seçilecek' – Kocatepe Gazetesi

'Güvenlik sağlanacak, İmamoğlu seçilecek' – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan dün öğleden sonra partide basın toplantısı düzenledi.'MİLLETVEKİLİ KÖKSAL VE 5 ÜYE İSTANBUL'DA'CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, Türkiye gündeminin yoğun olduğunu belirterek 'haksız yere' ikinci kez yapıldığını vurguladığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için tüm CHP örgütlerinin yurt çapında haksızlığa karşı gelip yeni bir haksızlık doğmaması için [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan dün öğleden sonra partide basın toplantısı düzenledi.
“MİLLETVEKİLİ KÖKSAL VE 5 ÜYE İSTANBUL’DA”
CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, Türkiye gündeminin yoğun olduğunu belirterek “haksız yere” ikinci kez yapıldığını vurguladığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için tüm CHP örgütlerinin yurt çapında haksızlığa karşı gelip yeni bir haksızlık doğmaması için ellerlinden geleni yaptıklarını kaydetti. CHP örgütlerinin yarın yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine odaklanarak çalıştıklarını dile getiren Ercan, “CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal 39 ilçe de görevli olduğu gibi şu anda İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde çalışmaktadır. Afyonkarahisar’dan 5 il yönetim kurulu üyesi arkadaşımız da aynı şekilde İstanbul’da çalışmaktadırlar.” dedi.
“24 HAZİRAN PAZARTESİ
YAZA GİRECEĞİZ”
Nevzat Ercan, Afyonkarahisar’da çeşitli nedenlerden bulunup da kendi imkânlarıyla seçmeni olduğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimine gidemeyecek olanlara imkânlar ölçüsünde yardımcı olduklarını söyledi.
Ercan, “Bugün İstanbul seçimine seçmen götürmek üzere 3 otobüs kaldıracağız. Afyonkarahisar’dan 10 avukatımız İstanbul’da görev yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin güvenli şekilde olması için çalışıyoruz. Çünkü gerçekten tüm Türkiye’yi ilgilendiriyor. Türkiye’nin ekonomisini tüm yaşamını İstanbul seçimi bir çıkmaza soktu. Alan ve satan yok. Vatandaş sıkıntıda. Bir durgunluk, gerginlik var. İnşallah bu gerginliği atıp 24 Haziran Pazartesi sabahı itibariyle gerçek anlamda bir yaza gireceğiz.  CHP olarak yarın ki seçimde güvenliği tam sağlanacağımız için adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu Belediye Başkanı seçilecektir.” diye konuştu.
“YÜREĞİMİZ İSTANBUL’DA ÇARPACAK”
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun yarın yapılacak olan seçimi kazanacağı düşüncesini dile getiren Ercan, “Bu vesileyle ekiplerimizle, arkadaşlarımızla, örgütlerimizle hep beraber yüreğimiz İstanbul’da çarpacak. Ben şimdiden her iki adaya başarılar diliyorum. Ama özellikle seçilmiş Belediye Başkanımız olan Sayın Ekrem İmamoğlu’na daha çok başarı dilemek zorundayım. Çünkü bir haksızlık sözkonusudur. Son anda hükümetin tüm çabalarının boşa çıkacağını düşünüyorum. İyi bir şekilde seçimin sonuçlanacağını demokrasinin kazanacağını düşünüyorum. İstanbul seçimine gerçekten çalışacak, her anlamda sorun olmayacak kişilerin görev almasına partimiz ve bizler özen gösterdik. Sırf bir şekilde çeşitli fotoğraflar çektirip sosyal medya hesaplarından paylaşmak için İstanbul’a gidilmez. Milletvekilimiz Sayın Burcu Köksal bile sıkı güvenlik önlemleri nedeniyle Sayın Ekrem İmamoğlu’nun aracına binemezken bir resim çektirmek uğruna ben İstanbul’a gidilmesini yeğlemiyorum. Arkadaşlarımızdan yönetim kurulu üyelerimiz oradalar. Her sandıkta üç kişi görevlendirildi. Tüm tedbirlerimizi aldık. Yetirince partilimiz var. Örgütümüz bu konuda yeterli. Kalabalık etmenin bir anlamı yok. İhtiyaç olması halinde biz hazırız. Ben emir bekliyorum. Kamuoyu beni bilir. Şov yapmayı seven bir insan değilim. Bir işi yaparım illa bunu görsel olarak paylaşmayı da çok doğru bulmuyorum. Ben otobüs gönderdim şöyle böyle yaptım demeği uygun bulmuyorum. Biz işimizi yaptık.” şeklinde konuştu.
“ALT YAPI SORUNUN TAKİPÇİSİYİZ”
Küresel ısınma sonucu değişen ekolojik denge ile birlikte bu durumun sonuçlarının Türkiye’de yaşadığına değinen Ercan, “Allah büyük felaketler göstermesin. Son olarak aşırı olan yağışlarda ilimizde tarlasında, kiraz bahçesinde ve hanesinde zarar gören tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Özellikle Uydukent’te Osmangazi, Yeşilyurt gibi mahallelerde büyük baskınlar oldu. Bodrum katlar basıldı, vatandaş mağdur oldu. Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, ‘Ben yağmuru seyretmedim, sahalardaydım.’ dedi. Tabii sahalarda olması çok güzel bir şey, güzel bir Belediyecilik örneğidir. Ama bu sahalara tekrar çıkılmaması için özellikle oranın yolu, logar kapaklarından taşan suyun nedeni logarların yetersizliğidir. Bir an evvel düzeltilmesi gerekir. Vatandaş her yağmurda kâbus yaşamamalıdır. Biz bu işin takipçisi olacağız. İnşallah vatandaşımızın zararları da giderilir. Kiraz üreticilerinin zararlarının karşılanmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

“İnsanların özel yaşamı sorgulanmamalı”

Önceki gün eşinin doğum günü ile bir arkadaşının evlilik
yıldönümünü aynı zaman diliminde kutladıklarını belirten
Nevzat Ercan, bu kutlama ortamında alkol alımının kişisel tercih olduğundan bu tercihin eleştirilemeyeceğini söyledi

Alkol kullanımının bir yemek ortamında kişisel tercihi olduğunu kişisel tercihlerin özel yaşamın sorgulanamayacağını söyleyen Ercan, “Ev ortamında bir çifte kutlama sırasında alkol kullanımı sözkonusudur. Ama bu durumu ben sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmadım. Bir sevinç ve kutlamayı paylaşmak tabiidir. Hem eşimin doğum günü hem de bir arkadaşımızın evlilik yıldönümüydü. Birlikte oturup yemek yedik. Yemekte kimlere danışıp ne içeceğiz? Ayran mı içmemiz gerekiyor? Ne yapmak lazım? Hakikaten bu konular sıkıntılı konular. İnsanların özel yaşamı sorgulanmamalı. Bu bana göre yanlıştır. Dolayısıyla bu sorunun bana sorulmamış olmasını benimde cevap vermemiş olmamayı tercih ederim.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme