• Haberler
  • Gündem
  • Güvenlik güçleri göz açtırmıyor – Kocatepe Gazetesi

Güvenlik güçleri göz açtırmıyor – Kocatepe Gazetesi

Güvenlik güçleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Kızılören İlçesi'nde bir mangal evinde kasada bulunan 300 lira çalındı. Paranın 2 kişi tarafından çalındığı tespit edildi. Parayı çalan kişilerin ayrı suçlardan arandığı saptandı. İki şüpheli, üzerilerinde uyuşturucu madde ile yakalandı.17 BİN LİRALIK PARA CEZASIGüvenlik güçleri tarafından düzenlenen çalışmalarda Çay'ın Yeşilyurt Köyü'nde 108 kişi ve 17 araç sorgusu yapıldı. [&hellip]

Güvenlik güçleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde; Kızılören İlçesi’nde bir mangal evinde kasada bulunan 300 lira çalındı. Paranın 2 kişi tarafından çalındığı tespit edildi. Parayı çalan kişilerin ayrı suçlardan arandığı saptandı. İki şüpheli, üzerilerinde uyuşturucu madde ile yakalandı.
17 BİN LİRALIK PARA CEZASI
Güvenlik güçleri tarafından düzenlenen çalışmalarda Çay’ın Yeşilyurt Köyü’nde 108 kişi ve 17 araç sorgusu yapıldı. Bu sorgulamalarda arama kaydı bulunan 3 işi yakalandı, 12 gram uyuşturucu ele geçirildi. 7 araç ve bir motosiklet trafikten men edildi ve sürücülere 17 bin 813 lira para cezası verildi.
İKİ İŞLETME KAPATILDI
Öte yandan İhsaniye’nin Gazlıgöl Beldesi’nde günübirlik konaklama yerlerinde yapılan kontrollerde 1 işletme ruhsatı bulunmaması nedeniyle, 1 işletmeye anlık veri girişi yapmaması nedeniyle kapatma işlemi yapıldı.

Bakmadan Geçme