• Haberler
  • Genel
  • Güvenevler’in sorunları çözüme kavuşacak – Kocatepe Gazetesi

Güvenevler’in sorunları çözüme kavuşacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu merkez Güvenevler Mahalle Muhtarı Erdal Balıbey'in daveti üzerine Güvenevler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu Beraberinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tuğlu ile Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. İl İşletme Müdürü Mehmet Ekici'nin katıldığı ziyarete Güvenevler Mahalle Muhtarı Erdal Balıbey ile çok sayıda mahalle sakini eşlik ettiler.Sanayi Camii önünde Cuma [&hellip]

Güvenevler'in sorunları çözüme kavuşacak

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu merkez Güvenevler Mahalle Muhtarı Erdal Balıbey’in daveti üzerine Güvenevler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu

Beraberinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tuğlu ile Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. İl İşletme Müdürü Mehmet Ekici’nin katıldığı ziyarete Güvenevler Mahalle Muhtarı Erdal Balıbey ile çok sayıda mahalle sakini eşlik ettiler.
Sanayi Camii önünde Cuma namazı çıkışında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler kendilerine yöneltilen talepleri tek tek dinleyerek çözümü için ilgili kamu kurumlarının harekete geçirileceğini belirttiler.
Daha sonra Balkanlıoğlu ile beraberindekiler Güvenevler Mahallesi’nde kısa bir gezinti yaptılar. Gezinti sırasında Mahalle Muhtarı Erdal Balıbey ile mahalle sakinleri mahalleleri ile ilgili okul talebi, elektriklerin voltaj düşüklüğü, park yapımı, kaldırım düzenlemeleri gibi genel konularda taleplerini ilettiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme