'Gurur verici başarı' – Kocatepe Gazetesi

22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 16. Uluslararası Mutfak Günlerinde Afyonkarahisar'ı temsil eden ve özverili çalışmaları sonucu katıldıkları lise düzeyindeki pizza, tatlı, ana yemek, makarna ve modern Türk Mutfağı kategorilerinde 7 gümüş madalya, 4 bronz madalya ve 1 adet merit ile ilimize dönen Afyonkarahisar Emir Murat Özdilek MTAL öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Metin [&hellip]

22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 16. Uluslararası Mutfak Günlerinde Afyonkarahisar’ı temsil eden ve özverili çalışmaları sonucu katıldıkları lise düzeyindeki pizza, tatlı, ana yemek, makarna ve modern Türk Mutfağı kategorilerinde 7 gümüş madalya, 4 bronz madalya ve 1 adet merit ile ilimize dönen Afyonkarahisar Emir Murat Özdilek MTAL öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret ettiler.
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın bu başarının gurur verici olduğunu, katıldıkları her etkinlikten madalyalarla dönen öğrencilerin ülkemizin geleceğinde önemli yere sahip olduğunu belirtti. Müdür Yalçın, “Emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum” dedi.

Bakmadan Geçme