• Haberler
  • Spor
  • Gurur ve Sertay Pertevniyal'e, İsmail Bolu'ya gitti

Gurur ve Sertay Pertevniyal'e, İsmail Bolu'ya gitti

Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) mücadele edecek olan Afyon Belediyespor'un geçen sezon formasını giyen Sertay Gürsu ve Gurur Baybora TBL ekiplerinde Pertevniyal Basketbol takımıyla anlaştı. Bir diğer takımın yerli uzunu İsmail Çevik ise Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L) mücadele eden Boluspor'la anlaştı.GURUR 17 MAÇ OYNAMIŞTIAfyon Belediyespor forması altında 17 maç forma giyen Gurur Baybora yaşadığı sakatlıklar [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele edecek olan Afyon Belediyespor’un geçen sezon formasını giyen Sertay Gürsu ve Gurur Baybora TBL ekiplerinde Pertevniyal Basketbol takımıyla anlaştı. Bir diğer takımın yerli uzunu İsmail Çevik ise Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde (TB2L) mücadele eden Boluspor’la anlaştı.
GURUR 17 MAÇ OYNAMIŞTI
Afyon Belediyespor forması altında 17 maç forma giyen Gurur Baybora yaşadığı sakatlıklar sonrasında pek etkili olamamıştı. 4 saat 28 dakika forma giyen Gurur her maçta da seyircilerin beğenisini toplamıştı.
SERTAY FUL ÇEKTİ
Afyon Belediyespor’un geçen sene en beğenilen oyuncuları arasında yerini alan Sertay Gürsu ligde oynanan 34 maçın tümünde forma giyerken iki de Play-Off maçında forma imkanı buldu. 12 saat 34 dakika forma giyen Sertay, 349 sayı kaydetti. 9,69 sayı ortalaması ile mücadele eden Gürsu, 72 ribaundla oynadı.
İSMAİL’İN KARNESİ
Geçen sezon Afyon Belediyespor formasını giyen İsmail Çevik takımın yerli uzunu olarak görev yaptı. 32 maçta forma giyen İsmail 11 saat forma şansı buldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme