Gürses Hyundaı plaza görücüye çıktı

Erkmen beldesi Fevzi Çakmak Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet veren Gürses Ltd. Şti. Hyundaı otomobil markasının Afyonkarahisar'da ki satış, servis ve yedek parça yetkili servis ve bayi olarak yeni plazasında 1 Ekim 2018 tarihinden beri hizmet veriyor. Hyundaı yeni plazasında hafta sonu kokteyl verildi.FIAT'LA BİRLİKTEHYUNDAI DE SÜRÜYORGürses Otomotivin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gürses oğlu işadamı [&hellip]

Erkmen beldesi Fevzi Çakmak Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet veren Gürses Ltd. Şti. Hyundaı otomobil markasının Afyonkarahisar’da ki satış, servis ve yedek parça yetkili servis ve bayi olarak yeni plazasında 1 Ekim 2018 tarihinden beri hizmet veriyor. Hyundaı yeni plazasında hafta sonu kokteyl verildi.
FIAT’LA BİRLİKTE
HYUNDAI DE SÜRÜYOR
Gürses Otomotivin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gürses oğlu işadamı Sinan Gürses’le birlikte Hyundaı yeni plazası hakkında bilgi verdi. 1970 yılından itibaren aktif anlamda ticaretle uğraştığını 1990 yılından bu tarafa da otomotiv sektöründe hizmet sunduklarını aktaran Ali Gürses, “Geçmişten bu tarafa Sandıklı Termal Otel ile ilgimiz vardı. 2011 yılı itibariyle Sandıklı Termal Oteli de devreye aldığımızdan Afyon’a yeni bir yatırım yapmak üzere geldik. Önce Fıat Gürses Bayi olarak Afyon’a bir yatırım yaptık. Şimdi ise Hyundaı Bayiliği olarak bu markayı bünyemizde devam ettirmekteyiz. Hyundaı Bayiliğinin yöneticiliğini oğlum şirketimizin bel kemiği Sinan Gürses yapmaktadır.” dedi.
HEDEF YÜZDE 20 PAZAR PAYI
Gürses Hyundaı Bayi Yöneticisi Sinan Gürses, 2011 yılından itibaren Afyonkarahisar’da ikamet ettiğini şirkette ilk olarak turizm alanında Sandıklı bölgesinde işe başladıklarını kaydetti.
Sinan Gürses şöyle konuştu:
“2013 yılında Fıat bayisini Afyonkarahisar halkının hizmete açtık. 2013 yılından beri çok çeşitli çalışmalar yaptık. Afyonkarahisar’da Fıat markasıyla ilgili çok iyi pazar paylarına ulaştık. Ama daha çok çalışmak gerektiğini düşünüyoruz. Hyundaı markasını da hizmete aldık. Hyundaı markasıyla birlikte Afyonkarahisar’da çok ciddi bir otomotiv markası oluşturmayı planlıyoruz. Hem ikinci elde, hem yedek parça da hem serviste hem de sıfır araçta Afyon’da yaklaşık yüzde 20 pazar payını elde etmeyi planlıyoruz. İnşallah bunu en yakın zamanda elde edeceğiz.” Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme