Gürses Fiat Tarım Fuarı’nda – Kocatepe Gazetesi

Kültür Park ve Fuar Alanı’nda 14 Nisan Perşembe günü açılışı gerçekleştirilen 5’inci Tarım, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı’nda Gürses Afyon Fiat Bayii de ticari araçlarını katılımcıların beğenisine sunuyor. Fuara açılan stand ile ilgili olarak açıklamada bulunan Gürses Afyon Fiat Bayii Satış Müdürü Selahattin Şahin '14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen  5’inci Tarım, Hayvancılık ve Tarım [&hellip]

Kültür Park ve Fuar Alanı’nda 14 Nisan Perşembe günü açılışı gerçekleştirilen 5’inci Tarım, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı’nda Gürses Afyon Fiat Bayii de ticari araçlarını katılımcıların beğenisine sunuyor. Fuara açılan stand ile ilgili olarak açıklamada bulunan Gürses Afyon Fiat Bayii Satış Müdürü Selahattin Şahin; “14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen  5’inci Tarım, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı’nda yeni Fiorino, Doblo ve Ducato model ticari araçlarımızla yerimizi aldık. Tüm Afyonkarahisarlıları ve fuar katılımcılarını araçlarımızı görmeleri için fuar alanında da bekliyoruz. Test sürüşleri için de plazamıza gelebilirler. Ayrıca ‘Ezber Bozan Deneyim’ sloganı ile satışa sunulan Fiat Egea’yı da müşterilerimizin yakından görebilmeleri için burada sergiliyoruz” dedi.
Yeni Fiorino ile ilgili bilgiler de veren Şahin; “Eski Fiorino’dan farklı olarak 3 paket seçeneği var. Bunlar Pop, Emotion ve Premio. Premio modelimizde, dinamik yeni iç tasarım, yenilenen fonksiyonel direksiyon, yenilenen gösterge paneli, hız sabitleme, ısıtmalı ön koltuklar, 5 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ve entegre navigasyon özellikleri beğeniye sunuluyor. Ducato modelimiz, sınıfının rakipsiz en düşük yakıt tüketimi, tamamen yenilenmiş yeni iç tasarım, 180 derece dönebilen sürücü ve yolcu koltukları, 7 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ve Türkiye haritalı navigasyonu ile ön plana çıkıyor. Fiorino ve Doblo araçlarda, müşterilerimiz 24 bin TL’ye 20 ay 0 faizli krediden faydalanabiliyorlar. Cazip fiyat kampanyalarımızla Fiat araçlarımız plazamızda sahiplerini bekliyor” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme