Güreşin il birincileri belli oldu

Gençler, Yıldızlar, U-15 kategorilerinde ve Greko-Romen ile Serbest stilde yapılan müsabakalarda birinci olan sporcular gruplara gitmeye hak kazandı   Afyonkarahisar Güreş Federasyon İl Temsilciliği'nin düzenlediği Güreş İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Kocatepe Spor Kompleksi Sporcu Eğitim Merkezi Antrenman Salonu'nda yapılan müsabakalarda sporcular birinci olabilmek için mindere çıktı. Yıldız Bayanlarda Eda Nur Ersoy, Dilara Öner, Ceren Müjde, [&hellip]

Gençler, Yıldızlar, U-15 kategorilerinde ve Greko-Romen ile Serbest stilde yapılan müsabakalarda birinci olan sporcular gruplara gitmeye hak kazandı

Afyonkarahisar Güreş Federasyon İl Temsilciliği’nin düzenlediği Güreş İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Kocatepe Spor Kompleksi Sporcu Eğitim Merkezi Antrenman Salonu’nda yapılan müsabakalarda sporcular birinci olabilmek için mindere çıktı.
Yıldız Bayanlarda Eda Nur Ersoy, Dilara Öner, Ceren Müjde, Pınar Akman Nurgül Doğan, Aslı Çengel, Meryem Sancak ve Sultan Yılmaz birinci oldu.
U-15 bayanlar kategorisinde ise Fatma Yılmaz, Emine Güler, Yağmur Karabacak, Havva Konca, Dilara Öner ve Pınar Akman müsabakaları birincilikle tamamladı.
Oldukça çekişmeli geçen Genç Bayanlar müsabakalarında ise Ceren Sıla Müjde, İrem Nur Fidan, Cemre Dalgıç, Nurgül Doğan, Aslı Çengel, Meryem Sancak, Fatma Nur Karayiğit ve Sutan Yılmaz birinci olarak gruplara gitmeye hak kazandı.
Erkeklerde ise serbest stilde; yıldızlarda Hakan Capkın, Emircan Karakoç, Yusuf Akyol, Semih Şen, İhsan Elitok, Görkem Taşhan, Efe Uluman, H. Emre Demirel, M. Ali Yıldırım ve Halil Güzel birinci olurken U-15 kategorisinde Mustafa Özdemir, Mevlüt Mutlu, Nuri Mutlu, Sebahattin Korkmaz, Ahmet Can Tınas, Mevlüt Kocayol, Burak Güvenir, İsa Şen ve Ahmet Yavuz birinci oldu.
Yıldız Erkekler Grekoromen stilde ise Tunahan Konca, Eray Serik ve Akıncan Sarıçiçek birinci olarak gruplara gitmeye hak kazandı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme