Güreşçilerin yuvası artık daha modern

Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi’nde bir aydır devam eden restorasyon çalışması sona erdi Güreş Eğitim Merkezi’nde restorasyon ve tadilat çalışmaları sona erdi. Çalışmalar sonucunda sporcu yatakhaneleri üçer kişilik oldu. Ayrıca, odaların hepsinde banyo, tuvalet de bulunmakta. Odaların zeminine ise laminant parke döşendi. Isı ve aydınlarma sistemi de yenilendi. Austos ayında başlayan çalışmalar okulların açılmasına çok az [&hellip]

Güreşçilerin yuvası artık daha modern

Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi’nde bir aydır devam eden restorasyon çalışması sona erdi

Güreş Eğitim Merkezi’nde restorasyon ve tadilat çalışmaları sona erdi. Çalışmalar sonucunda sporcu yatakhaneleri üçer kişilik oldu. Ayrıca, odaların hepsinde banyo, tuvalet de bulunmakta. Odaların zeminine ise laminant parke döşendi. Isı ve aydınlarma sistemi de yenilendi. Austos ayında başlayan çalışmalar okulların açılmasına çok az bir süre kala tamamlandı. Salon koridor ve yemekhanelerin daha hijyenik ve güzel görünmesi için fayansla kaplandığı belirtildi. Merkezde bulunan iki adet spor salonunun zeminine ise laminant parke döşendi. Antrenör odasının beton olan yerleri de yine laminant parke ile yenilendi. Öte yandan binanın duvarları da elden geçirildi ve boyandı. Güreş Eğitim Merkezi antrenörlerinden Nurullah Çeliköz ise sporcuların yenilenmiş odalarında ve salonlarında daha rahat bir şekilde müsabakalara hazırlanacağını söyledi.
“Bize de bu hizmetin karşılığını çalışarak vermek düşer”
Çeliköz şöyle konuştu; “Tesisle başarının pa-ralel bir durum olması dolayısıyla merkezimizin sporculara daha iyi daha güzel bir ortamda hizmet vermesini istedik. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. Afyon’un güreşte daha iyi yerlere gelmesi bakımından merkezimizin iç kısımları daha güzel daha ferah hale getirildi. Bundan sonra bize ve sporcularımıza daha çok çalışarak bu güzelliklerin karşılığını vermek düşer. Yeni sezonda güreşçilerimiz çok daha iyi yerlere gelecek. Çok çalışacağız” dedi.

Bakmadan Geçme