Güreşçilerden 3 madalya birden

Afyonkarahisar Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nde eğitim alan 3 sporcu, Türkiye Güreş Şampiyonasında 2 altın, 1 bronz madalya kazandı   Afyonkarahisar Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nde eğitim alan 3 sporcu, Samsun ve Yozgat’ta Okul Sporları Güreş Gençler A ve B kategorisinde Türkiye Şampiyonası’nda 2 altın ve 1 bronz madalya kazandı. B genç kategorisinde Samsun’da yarışan Abdullah Toprak [&hellip]

Afyonkarahisar Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nde eğitim alan 3 sporcu, Türkiye Güreş Şampiyonasında 2 altın, 1 bronz madalya kazandı

Afyonkarahisar Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nde eğitim alan 3 sporcu, Samsun ve Yozgat’ta Okul Sporları Güreş Gençler A ve B kategorisinde Türkiye Şampiyonası’nda 2 altın ve 1 bronz madalya kazandı. B genç kategorisinde Samsun’da yarışan Abdullah Toprak 61 kilogramda Türkiye Şampiyonu, Alperen Sezer 79 kilogramda Türkiye üçüncüsü, Eyüp Çetin ise Yozgat’ta 80 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu.
Sporcular aldıkları derecelerle ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’yi ziyaret ederek, heyecanlarını paylaştı. Sporcular Dereci’ye ve Bakanlığa verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Dereci ise, gençlere verilen desteklerin boşa olmadığını, bu desteklerin de başarılar ile taçlandığını dile getirdi. Başarılarından dolayı gençleri tebrik eden Dereci, onları ödüllendirerek başarılarının devanı diledi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme