• Haberler
  • Spor
  • Güreşçiler video konferans ile antrenman yaptı

Güreşçiler video konferans ile antrenman yaptı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Yakup Yağcı, düzenlediği video konferans ile Dünya Şampiyonu ve Milli Güreşçi Yasemin Adar'ı sporcuları ile buluşturdu   Taşoluk Belediyespor bünyesinde güreşçi yetiştiren ve turnuvalarda başarılı dereceler alan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Yakup Yağcı, öğrencilerinin evden çıkmadan spor yapmalarını sağlamak amacı ile Dünya Şampiyonu Yasemin Adar'ı [&hellip]

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Yakup Yağcı, düzenlediği video
konferans ile Dünya Şampiyonu ve Milli Güreşçi Yasemin Adar’ı sporcuları ile buluşturdu

Taşoluk Belediyespor bünyesinde güreşçi yetiştiren ve turnuvalarda başarılı dereceler alan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Yakup Yağcı, öğrencilerinin evden çıkmadan spor yapmalarını sağlamak amacı ile Dünya Şampiyonu Yasemin Adar’ı video konferansa davet etti. Daveti memnuniyetle kabul eden Adar, öğrencilere ilham kaynağı olduğu gibi verdiği moral ve motivasyon ile gönülleri fethetti.
Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci de konferansa katıldı. Sporcuların yaptığı idmanı izlerken gözleri parlayan Dereci güreş antrenmanlarını takip ederek sporculara moral verdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme