Güreş sona erdi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğini yaptığı Serbest, Greko-Romen Güreş Grup Birinciliği müsabakaları dün yapılan son maçlarla tamamlandı. Afyonkarahisar’da 4 gündür devam eden güreş müsabakaları sona erdi. 16 ilden toplam 109 sporcunun birincilik için geldiği güreş maçlarında sonuçlar ve dereceler belli oldu. Dün yapılan son maçlarla ekipler, Afyonkarahisar’dan ayrıldı. Salı günü biten Greko-Romen maçlarında birinciliği İstanbul aldı. İstanbul’un [&hellip]

Güreş sona erdi

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğini yaptığı Serbest, Greko-Romen Güreş Grup Birinciliği müsabakaları dün yapılan son maçlarla tamamlandı.

Afyonkarahisar’da 4 gündür devam eden güreş müsabakaları sona erdi. 16 ilden toplam 109 sporcunun birincilik için geldiği güreş maçlarında sonuçlar ve dereceler belli oldu. Dün yapılan son maçlarla ekipler, Afyonkarahisar’dan ayrıldı. Salı günü biten Greko-Romen maçlarında birinciliği İstanbul aldı. İstanbul’un ardından Aydın GEM’de Greko-Romen dalında dereceye giren bir diğer ekip oldu. Dün sona eren Serbest kategoride ise birinciliği 62 ham puanla Bursa elde etti. İkincilik ise yine aynı puanla İstanbul’un oldu. Serbest dalda Ankara ve Antalya diğer dereceye giren ekipler oldular.

Bakmadan Geçme