• Haberler
  • Genel
  • Gürcan Şensoy’un “fatura” isyanı – Kocatepe Gazetesi

Gürcan Şensoy’un “fatura” isyanı – Kocatepe Gazetesi

Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, bir basın mensubu ile arasında geçen olayları, basın açıklamasıyla duyurdu Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, bir basın mensubu ile kendi arasında geçen “fatura” olayını, basın açıklamasıyla kamuoyuyla paylaştı. Şensoy, “Afyon’daki varlığından Ekim Ayı başında partimize bir fatura gönderilerek haberdar olduğum yerel bir gazete tarafından Partimize ve şahsıma yönelik [&hellip]

Gürcan Şensoy'un "fatura" isyanı

Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, bir basın mensubu ile arasında geçen olayları, basın açıklamasıyla duyurdu

Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, bir basın mensubu ile kendi arasında geçen “fatura” olayını, basın açıklamasıyla kamuoyuyla paylaştı. Şensoy, “Afyon’daki varlığından Ekim Ayı başında partimize bir fatura gönderilerek haberdar olduğum yerel bir gazete tarafından Partimize ve şahsıma yönelik bugünkü yazısında bir saldırı olmuştur.Bu Yerel gazete Partimiz adına ve şahsım adıma kendi gazetesinde bir ilan vermiş ve bu ilan tamamen bize bildirilmeden yapılmıştır.Buna mukabil bu ilan bedelleri yüksek bir şekilde ücretlendirilmiş ve tarafımdan ödenmesi istenmiştir. Tanımadığım ve bilmediğim bu gazeteye İl Sekreterliği tarafından telefon açılmış bu faturaların bu şekilde ödenemeyeceği tutarın çok yüksek olduğu, haberimiz olmasa bile teveccüh edip basım işini yaptıklarından dolayı kendilerine teşekkür edilmiş ayrıca faturaların düzeltilerek diğer gazetelerle belli bir anlaşma olduğu söylenmiş düzeltilmenin buna göre yapılması gereği vurgulanmıştır” dedi.
Gazete sahibiyle görüştüğünde, fatura edilen parayı ödemeyeceğini söylediğini, bunun üzerine “Yarın gazetede kendini görürsün” cevabı aldığını hatırlatan Şensoy, ilgili kişiye herhangi bir açıklama yapmadığını kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme