Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gurbetçileri Hasene karşılıyor

Hasene Derneği Afyonkarahisar İl

Hasene Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Himmet Uysal, Hasene Uluslararası İnsanı Yardım Derneği’nin, karayolu ile Avrupa’dan Türkiye’ye izne gidenleri Edirne-İstanbul istikametinde Babaeski çıkışı öncesinde Metropark dinlenme alanında karşıladığını bildirdi

 

Hasene, Avrupa’dan Türkiye’ye izine giden gurbetçileri Babaeski mevkiinde “Kısa Bir Mola, Küçük bir ikram, Gönülden gelen bir dua, Yolculuğunuzu daha dikkatli kılacaktır. Hayırlı yolculuklar dileriz…” sloganıyla karşılıyor.
Gurbetçiler Edirne-İstanbul Arasındaki Avrupa otoyolu üzerinde Babaeski çıkışı öncesinde Metropark Mogaz-Mola Petrol Dinlenme tesislerinde karşılanıyor.
Dernek İl Temsilcisi Himmet Uysal, ziyaretçilere çay-kahve ikramında bulunduktan sonra, maske, dezenfektan, su ve seccadeden oluşan bir hediye paketinin girişte Hasene tarafından verildiğini belirtti. Uysal, 9 Temmuz- 9 Ağustos tarihleri arasında iki hafta geliş yönünde gurbetçilere hoş geldiniz diyeceklerini; sonraki iki hafta gidiş yönünde hayırlı yolculuklar dileyeceklerini sözlerine ekledi.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti