• Haberler
  • Genel
  • Güral'dan personele özel teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Güral'dan personele özel teşekkür – Kocatepe Gazetesi

NG Güral Afyon Otel kendi personeline özel gece düzenledi. Geçen yıldan planlandığı belirtilen gecede konuşan Güral Afyon Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral 'Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizin güler yüzünüz ve emeğiniz sayesinde AK Parti'nin yeni kampı yine Afyon'da yapılacak' dedi Güral Otelleri'nin her yıl geleneksel hale getirdiği Personel Gecesi'nin sonuncusu Afyonkarahisar Güral Termal'de gerçekleştirildi. NG Gürel Afyon'da çalışan [&hellip]

Güral’dan personele özel teşekkür

NG Güral Afyon Otel kendi personeline özel gece düzenledi. Geçen yıldan planlandığı belirtilen gecede konuşan Güral Afyon Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizin güler yüzünüz ve emeğiniz sayesinde AK Parti’nin yeni kampı yine Afyon’da yapılacak” dedi

Güral Otelleri’nin her yıl geleneksel hale getirdiği Personel Gecesi’nin sonuncusu Afyonkarahisar Güral Termal’de gerçekleştirildi. NG Gürel Afyon’da çalışan 250’nin üzerindeki personelinkatılımıyla gerçekleştirilen program gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Çalışanların gönüllerince eğlenceye doyduğu gecede görev başında olan personele de yrıca bir gece düzenleneceği belirtildi.
ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZA MİNNETTARIZ
Otelde görev yapan çalışanlara minnettar olduklarını belirten NG Afyon Otel Müdürü Cenker Yılmaz, hizmet kalitesinin bu denli yüksek bir seviyeye ulaşmasında personelin büyük katkısının olduğunu söyledi. Güral Yönetim Kurulu’nun da NG Afyon Oteli’ne büyük önem verdiğini söyleyen Yılmaz, “Bizim için son derece anlamlı ve önemli olan bu özel gecemizde burada sizlerle beraber olmak bizleri son derece mutlu ediyor. Günümüze dek kurumsal yönetim anlayışının yaygınlaşmasını hedefleyen bir otel olarak, bir çok başarılı çalışmaya imza attık. Bu çalışmaları hazırlarken turizmde iş yapma şekillerine, yeni bir iş yapma kültürünü yaratarak değiştirmeyi amaçladık. Amacımıza da ulaştık ve her zaman daha iyisini yapmak için de çok çalışmaya devam edeceğiz. 2’nci yılımızı doldururken NG Afyon Otelimizle daha üst seviyelere tırmanmayı ve daha büyük başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın bu potansiyele sahip olduğundan hiç bir şüphemiz yoktur. NG Afyon Otelimizin başarılarını ve kalitesini siz çalışma arkadaşlarımızla yükselteceğiz. Turizm koordinatörlüğünde yapacağımızı tüm bu çalışmaların, işletmecimize yeni bir bakış açısı sağlamasını ve işletmemizin sahip olduğu değerleri koruyarak ve kendisini sürekli geliştirerek, sektörde kuzey yıldızı gibi parlaması ve yön gösterici olmasını sağlamak için durmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.
“SİZLERLE BU YAĞMURLARDA ISLANDIĞIM VE YÜRÜDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM”
Başarılı çalışma arkadaşlarıyla birlikte yağan yağmurda yürümekten ve ıslanmaktan mutlu olduğunu söyleyen NG Afyon Oteli Finans Müdürü Kadir Ay otelin kısa sürede ülkenin önde gelen turizm tesislerinden biri haline geldiğini ifade etti. Tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Ay, “Bu 2’nci yaş günümüzün hepimize hayırlı olmasını temenni ederim. Ben bir buçuk sene burada hepinize ağabeylik yaptım. Birlikte iyi işler becerdik ve bütün toplantılarımda söylediğim gibi makamlar gelip geçicidir, geride hoş bir seda bırakmak, iyi işler yapmak, hepimizin amacı olsun diye inşallah biz iyi işler yaptık burada. Hani bir şarkı var, ‘beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmur, ben sizlerle bu yolda yürüdüğüm için bu yağmurlarda ıslandığım için büyük mutluluk duyuyorum” ifadesine yer verdi.
BERK’TEN ÇALIŞANLARA MÜJDE
Otel çalışanlarına müjdeli haberler veren NG Otelleri Genel Turizm Koordinatörü Kamil Berk, pirim ve ikramiyelerden bahsetti. Gerek inşaat, gerek açılış, gerekse operasyon döneminde neler yaptıklarını tek tek söylemeye gerek olmadığını belirten Berk, “Çünkü hep birlikte yaşadık. Ancak şu kadarını ifade etmeliyim ki, kısa zaman içinde kendi alanında Türkiye’nin en iddialı oteli olduk. Bir çok önemli misafir ağırladık. Önemli toplantılara ev sahipliği yaptık ve yapmaya devam etmekteyiz. Daha dün biten AK Parti organizasyonunun başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Ortaya koyduğunuz emeğe, eksik olmayan gülümsemenize ben buradan teşekkür ediyorum. 34 yıldır turizm sektöründe bulanan bir arkadaşınız olarak, bütün bu sürecin hepimiz için çok gurur verici ve tatmin edici bir tecrübe olduğunu ifade etmek istiyorum. Bize bu profesyonel imkanı yaratan başta şu anda aramızda olmayan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nafi Güral beyefendiye ve tüm yönetim kurulumuzun değerli üyelerine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca sizlere ve bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Marka standartlarımızı öğrendiniz, sevgi dolu bir gülümsemeyle uygulamaya çalıştınız ve uyguladınız, çok teşekkür ediyorum. Sizlere yeni uygulamalarımızdan bahsetmek istiyorum. Bu uygulamalar siz çalışanlarımıza yönelik olarak ek ödeme sistemlerini kapsıyor ve bunları kısaca sizlerle paylaşmak istiyorum. Yılda bir kez personel gecemizin yapıldığı ayda verilecek yıllık 200 lira ikramiye söz konusu. Bu geçen ay sizlerin ücret bordrolarına yansıdı. Çünkü biz geçen yıl bu personel gecesini yapmayı planlamıştık. Sonra müessif bir olay oldu ve bugüne erteledik. Yılda bir kez 550 liralık yakacak yardımı, 2 dini bayramda verilecek 180 liralık bayram parası. Kazandıkça personele de kazandırmayı prensip edinen tüm Güral Ailesine huzurunuzda bu vesileyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“GÜLER YÜZÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜR
EDİYORUM”
Çalışanların güler yüzlü olmalarına dikkat çeken Güral Afyon Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, çalışanların güler yüzlü olmalarından dolayı duyduğu mutluluğu belirtti. Güral, “Otelleri kurarsınız, projelendirirsiniz, yerini bulursunuz oteller kurulur. Ama önemli olan nedir, önemli olan ve asıl olan oteli işletmek. Otelin işletilmesi denince de tabi en önemli unsur da içindeki yaşayanlar ve otele can veren, hayat veren çalışanlarıdır. Yani sizlersiniz, biz bu anlamda Güral Ailesi olarak kendimizi çok şanslı görüyoruz ki sizler gibi çok kıymetli mesai arkadaşlarımız var. Bu zevki bu onuru bizlere yaşattığınız için hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten büyük bir aileyiz, gerek sanayi kuruluşlarımız gerekse turizm grubu içersinde bulunan otellerimiz içersinde yapmış olduğumuz bu çalışmalara can veren siz değerli arkadaşlarımızla birlikte büyümeye de bundan inşallah devam edeceğiz. İki sene önceki Sapanca konuşmamda söylemiştim, İstanbul projesine başlayacağız diye. Artık oranın projeleri bitti, önümüzdeki bir kaç ay içinde temelini atmak üzere tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Orada da 470-480 anahtarlı oda kapasitesine sahip, 3 bin metrekare yanlış hatırlamıyorsam büyük bir toplantı salonu olan, İstanbul üzerinden ülkemiz turizmine ve ekonomisine çok özel bir projeye yine sizlerle birlikte orada hayat vereceğiz. Türkiye ekonomisine katkı sunacağız. Tabi İstanbul bu işin son noktası olmayacak. Bundan sonraki dönemde de yine sizlerle birlikte elde edeceğimiz bu başarılarla ülkemizin hatta neden olmasın ülkemizin farklı yerlerinde ve ülkemizin dışında da bu ve bunun gibi turizm yatırımlarımıza inşallah devam ederiz. Bu grubumuzu bu zincirimizi daha fazla büyütmeyi, bu markayı sadece Türkiye değil bir dünya markası haline getirmeyi başarırız, başarılar dileriz. Sizi sizlere anlatamam sizler değerlerinizi çok iyi biliyorsunuz. Başta Turizm Koordinatörü Kamil Bey ve eşi ailesi olmak üzere değerli tüm çalışma arkadaşlarım ki, hepsini isim olarak saymam mümkün değil, Kamil Beyin nezdinde diyorum sizlere hepinize gönül dolusu teşekkürümü iletmek istiyorum. Teşekkürümün sebebi şu arkadaşlar, burayı bir iş yeri olarak değil işletmeleri evinizin içerisinde gösterdiğiniz hassasiyetle evinizi yönettiğiniz, evinize hayat verdiğiniz o anlayışla buralarda bulunduğunuz ve turizmin olmazsa olmaz güler yüzü olan o tebessümü kapıdan giren herkese gösterdiniz ve gösterebildiğiniz için. Bu bizlerin istemesiyle olmaz. Bu kalbinizden ve içinizden gelmesi lazım. Sizde de öyle güzel bir kalp var ki hepinizde, kapınızdan kim olursa olsun, kalbinizin içinden gelen o güzellikle gözlerinizin içindeki o tebessümle öyle bir bakış bakabiliyorsunuz ki buraya giren sizin o gözlerindeki ve kalbinizdeki tebessümü gören herkes tekrar tekrar geliyor ve gelmeye devam ediyor. İşte başarı burada arkadaş, bundan dolayı sizlere içten teşekkürlerimi ayrıca ifade ediyorum ve sizleri kalbinizin ve gözlerinizin güzelliğinden dolayı ayrı ayrı kutluyorum” dedi.
KASIM AYINDA EŞLERİYLE
GELECEKLER
AK Parti İstişare ve Değerlendirme toplantısında personelin başarısını belirten Güral, Başbakan’ın bu ziyaretten ne kadar memnun olarak ayrıldığını da anlattı. Kasım ayında tekrar yapılacak olan AK Parti toplantısına Başbakan’dan eşleriyle geleceklerinin haberini aldığını anlatan Güral, “Bu başarılar, bu makamlarda az önce Kadir Bey’de söyledi gelip geçicidir. Ama önemli olan unutulmayan, eskimeyen, bitmeyen hafızlaradır. Dolayısıyla bizler de sizlerle birlikte bu organizasyonları yaparken demek ki öyle bir içtenlikle ve sevgiyle bu müesseseleri yapmışız ki kapıdan çıkıp giden müşterilerimiz misafirlerimiz tekrar tekrar geliyorlar. İşte bunlar bu sevgiden bu gönülden gelen özverili çalışmaların neticesi. Bunu hep gördük biliyoruz. Ama yine en son yaşadığımız ev sahipliği yaptığımız AK Parti İstişare toplantısı konusuna değinmeden geçemeyeceğim. Sayın Başbakanımızın oluru ile onaylanan otelimiz bizler için aslında bir sınav niteliğindeydi. Kendileri de son derece meraklı bir şekilde geldiler, neyle karşılaşacağız. Çünkü Kızılcahamam gibi bir müesseseden çıkıp Afyon’da böyle bir otele gelince neyle karşılaşacaklarını onlar da bilmiyorlardı ve bunun merakı içerisinde olduklarını kendileri de ifade ediyorlardı. Kafalarındaki oluşan soru işaretlerinden dolayı ki, yakın zamanda yaşadıkları bazı Kızılcahamam’daki kötü olaylar bu programı eşsiz yapmalarının bir işaretiydi. Bu süreç içersinde gördüler ki otel son derece temiz ve güzel bir oteldi. Oteli bir kenara bırakıyorum, öyle bir personelle karşılaştık ki diyorlar, bu kadar gezen dolaşan bizler hiçbir yerde böyle bir güler yüz, böyle bir ilgiyi görmedik. Bu başarınızdan dolayı sizleri kutluyoruz diye bana defalarca hem bakanlar hem müsteşarlar hem de milletvekilleri defalarca bunu söylediler arkadaşlar. Dolayısıyla ben de bunu söylediklerinde tüm arkadaşlarımızın kendilerine bunu söylerseniz beni daha çok mutlu edersiniz dedim. Sanıyorum bunu da sizlerle paylaşmışlardı. Bu gülen yüzünüzü bu kadar sıkışık program içersinde bu kadar canla başla can siperane bir şekilde sergileyebildiğiniz için saat mefhumu olmadan o güler yüzünüzü hiç eksik etmediğiniz için hepinize şahsım ve ailem adına çok teşekkür ediyorum. Burayı ve sizleri unutmayacaklar sevgili arkadaşlar. Bundan lütfen emin olun. Gerek otelin şartları gerek sizlerin gülen yüzü gerek Hüseyin Ustamızın aşağıda hazırladığı muhteşem lezzetli yemekler, house keepinginden kapıdaki tüm arkadaşlarımıza kadar lütfen ismini söyleyemeyeceğim arkadaşlar unuttu demesinler herkes burada herkesi söylemem mümkün değil. Ama kim varsa günler içersinde şimdi bu salonda bulunan ya da bulunmayan kim varsa herkes gerçekten müthiş bir özveri ile çalıştı. Çalışmanın dışında ev sahipliği gösterdi. Her bir arkadaşım burada bir ev sahibi edasıyla hizmet verdi. Sayın Başbakanımızda zaten ayrılırken yazmış olduğu yazısında bunu çok net bir şekilde ifade etti. Gerçekten çok takdire şayandı. Bundan sonra ki toplantıların da burada eşli olarak yapılacağına dair bir temenni ile ayrıldılar. Sanıyorum Kasım ayı içerisinde yine burada eşli bir şekilde olacaklar. Ben bu fedakarlığınızdan ev güler yüzünüzden dolayı hepinize teşekkür ediyorum ve bundan sonraki toplantılarımızda büyüyen gelişen ailemizin artarak devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra 5 ve 10 yılının doldurmuş, ayın ve yılın başarılı personellerine plaket verildi. Plaket töreninden sonra sahneye gelen Güral Afyon yöneticileri birlikte şarkı söyleyerek programı başlattı. Ardından geceye özel olarak getirilen ses sanatçılarının söylediği şarkılar eşliğinde dans eden ve oyun havaları eşliğinde oynayan çalışanlar gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenerek yorgunlarını attı. >> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Bakmadan Geçme