• Haberler
  • Spor
  • Güral'dan Jetlere kamp jesti – Kocatepe Gazetesi

Güral'dan Jetlere kamp jesti – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 22. haftasında kendi sahasında Bodrum Belediye Bodrumspor'u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını tamamlayan ve Güral Termal Otel'de kampa giren Jetler maç saatine kadar otelde kalacak. Otel yönetiminden gelen davete icabet ettiklerini değerlendiren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, 'Güral Termal Otel'in davetine icabet ettik. İnşallah aynı [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 22. haftasında kendi sahasında Bodrum Belediye Bodrumspor’u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını tamamlayan ve Güral Termal Otel’de kampa giren Jetler maç saatine kadar otelde kalacak. Otel yönetiminden gelen davete icabet ettiklerini değerlendiren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Güral Termal Otel’in davetine icabet ettik. İnşallah aynı hassasiyeti diğer Otellerimizden de bekliyoruz. Bunun gibi ufak jestler oyuncuların moralini motivasyonunu oldukça fazla etkiliyor” dedi.  
Bodrum maçının hazırlıkları hakkında bilgi veren Teknik Adam Çelik, “Yaptığımız çalışmalar ile hazırlıkları tamamladık. Otelde maç saatimizi bekliyoruz. Her şey yolunda her maç olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkıyoruz” ifadesine yer verdi.  
Tuzla maçının hakeminin özellikle ikinci yarıda çok kötü bir yönetim sergilediğine dikkat çeken Teknik Adam Çelik, “Biz bu güne kadar oynadığımız maçlarda hakemlerle ilgili açıklamalar yapmaktan sürekli kaçındık. Ama bu maçta hakem özellikle ikinci yarıda oyuncularla yaptığı konuşmalarda olsun, verdiği penaltı olsun, çaldığı düdükler olsun, çok ciddi hatalar söz konusu. İnşallah bir daha aynı şekilde hatalar olmaz bizlerde mağdur olmayız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme