• Haberler
  • Spor
  • Güral'dan Belediyespor'a davet – Kocatepe Gazetesi

Güral'dan Belediyespor'a davet – Kocatepe Gazetesi

Afyon Güral Otel Yöneticileri, Belediyespor Voleybol ve Basketbol takımlarına önceki gün akşam yemeği davetinde bulundu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın da katıldığı organizasyona Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan'ın yanı sıra kulüp yöneticileri ve sporcular tam kadro olarak katıldı. Otel yöneticileri, Afyon Belediyespor'un voleybol ve basketbolda Afyonkarahisar'ı en güzel şekilde temsil ettiklerine dikkat çekerek başarılarının devamını diledi.Belediye Başkanı [&hellip]

Afyon Güral Otel Yöneticileri, Belediyespor Voleybol ve Basketbol takımlarına önceki gün akşam yemeği davetinde bulundu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın da katıldığı organizasyona Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan’ın yanı sıra kulüp yöneticileri ve sporcular tam kadro olarak katıldı. Otel yöneticileri, Afyon Belediyespor’un voleybol ve basketbolda Afyonkarahisar’ı en güzel şekilde temsil ettiklerine dikkat çekerek başarılarının devamını diledi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Güral Otel yöneticilerine Belediyespor’a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan ise Güral Otel’in davetini öğrendiklerinde çok mutlu olduklarını kaydetti. Aydoğan, düzenlenen akşam yemeğinin sporcularda var olan birlik ve beraberlik havasını daha da üst seviyelere çıkarttığını ifade ederek otel yöneticilerine teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme