• Haberler
  • Genel
  • Güral'da İtalyan lezzeti – Kocatepe Gazetesi

Güral'da İtalyan lezzeti – Kocatepe Gazetesi

NG Güral Afyon Otel'de İtalyan mutfağından seçme lezzetler, basın mensuplarına tanıtıldı. Otelin Yiyecek ve İçecek Müdürü İlker Demirer, her ay farklı bir lezzeti müşterilere sunmayı istediklerini söyledi NG Güral Afyon Otel'de bulunan Afyon Brasserie'de İtalyan mutfağından lezzetler, müşterilerin beğenisine sunuluyor. İtalyan yemeklerinin basın tanıtım toplantısında konuşan NG Güral Afyon Wellness&Convention Yiyecek ve İçecek Müdürü İlker [&hellip]

Güral’da İtalyan lezzeti

NG Güral Afyon Otel’de İtalyan mutfağından seçme lezzetler, basın mensuplarına tanıtıldı. Otelin Yiyecek ve İçecek Müdürü İlker Demirer, her ay farklı bir lezzeti müşterilere sunmayı istediklerini söyledi

NG Güral Afyon Otel’de bulunan Afyon Brasserie’de İtalyan mutfağından lezzetler, müşterilerin beğenisine sunuluyor. İtalyan yemeklerinin basın tanıtım toplantısında konuşan NG Güral Afyon Wellness&Convention Yiyecek ve İçecek Müdürü İlker Demirer, İtalyan yemeklerini sunmak için aşçıbaşılarından bazılarını İtalya’ya gönderdiklerini söyledi.
ZENGİN BİR MUTFAK
Demirer, “İtalyan yemeği hem kültür olarak hem de içerik olarak Akdeniz mutfağını öngördüğü için bizim damak tadımıza uzak değil. Deniz mahsulü, et ürünleri, yeşillikler, peynir çeşitleriyle çok zengin bir mutfak. Aşçıbaşımızdan bir kısmını İtalya’ya gönderip eğitim almalarını sağladık. Her ayın son haftasında İtalyan yemeklerini sunacağız. Seçme yemekleri sunacağız” dedi.
HER ÜRÜNE ÖZEL SUNUM
Her ürünün, en çok olduğu mevsimde sunulmasını ilke edindiklerini hatırlatan Demirer, “Eylül ayında Ege otları ile ilgili bir sunumumuz olacak. Her ay bir özel sunum yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.
OTEL VE BÖLGE TANITILIYOR
Otel Müdürü Kadir Ay da Afyonkarahisarlı müşterilere de hitap ettiklerini söyledi. Lokanta bölümündeki fiyatların yüzde 20’ye kadar ıskontoyla sunulduğuna dikkat çeken Ay, “Afyonkarahisar ve otelimizi tanıtmak için çeşitli yurtdışı ziyaretleri yapıyoruz. Bu bölgeyi tanıttıkça daha çok kişi bölgemize gelecek” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme