• Haberler
  • Genel
  • Güral Afyon'a Zara geliyor – Kocatepe Gazetesi

Güral Afyon'a Zara geliyor – Kocatepe Gazetesi

Türk Halk Müziği'nin ünlü ismi Zara, Güral Afyon Otel'de yılbaşı konseri verecek NG Afyon Wellness & Convention, bu yılbaşında konuklarına Türk Halk Müziği'nin ünlü ismi Zara'nın şarkılarıyla eğlence dolu bir yılbaşı programı sunacak. Şarkılarıyla Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından biri olan Zara'nın sahne alacağı gecede, NG Afyon konukları unutulmaz bir yılbaşı yaşayacak. ÖZEL ETKİNLİKLER DE DÜZENLENECEKZara'nın [&hellip]

Güral Afyon’a Zara geliyor

Türk Halk Müziği’nin ünlü ismi Zara,
Güral Afyon Otel’de yılbaşı konseri verecek

NG Afyon Wellness & Convention, bu yılbaşında konuklarına Türk Halk Müziği’nin ünlü ismi Zara’nın şarkılarıyla eğlence dolu bir yılbaşı programı sunacak. Şarkılarıyla Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından biri olan Zara’nın sahne alacağı gecede, NG Afyon konukları unutulmaz bir yılbaşı yaşayacak.
ÖZEL ETKİNLİKLER DE
DÜZENLENECEK
Zara’nın sevilen şarkıları eşliğinde müzik ve eğlence dolu bu gecede konuklar, NG Afyon konforuyla 2015’e coşkuyla “Merhaba” diyecek. Rahat ve eğlence dolu bir yılbaşı için her şeyin düşünüldüğü NG Afyon’da çocuklara özel yılbaşı etkinlikleri de düzenlenecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme