• Haberler
  • Spor
  • Güngel ülkemizi temsil edecek – Kocatepe Gazetesi

Güngel ülkemizi temsil edecek – Kocatepe Gazetesi

25-26 Nisan tarihlerinde Sırbistan Cacak'da yapılacak olan 21. Büyükler Balkan Karate Şampiyonası'na Afyon'un genç sporcusu Selahattin Güngel, Milli Takım kadrosuyla birlikte katılıyor. Güngel, önceki gün şampiyona için Afyonkarahisar'dan İstanbul'a giderek Milli Takım yola çıktı. Sırbistan'ın ev sahipliğini yaptığı şampiyonya Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Güney Kıbrıs, Makedonya, Karadağ, Romanya, Slovenya'dan olmak üzere toplam 271 sporcunun [&hellip]

25-26 Nisan tarihlerinde Sırbistan Cacak’da yapılacak olan 21. Büyükler Balkan Karate Şampiyonası’na Afyon’un genç sporcusu Selahattin Güngel, Milli Takım kadrosuyla birlikte katılıyor. Güngel, önceki gün şampiyona için Afyonkarahisar’dan İstanbul’a giderek Milli Takım yola çıktı. Sırbistan’ın ev sahipliğini yaptığı şampiyonya Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Güney Kıbrıs, Makedonya, Karadağ, Romanya, Slovenya’dan olmak üzere toplam 271 sporcunun katılacak.
Türkiye’yi Milli Takım’da temsil edecek olan Güngel, “Türkiye’nin adını en iyi şekilde duyurmak ve İstiklal Marşımızı okutmak için katıldığımız bu turnuvadan derecelerle dönmek istiyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme