Güney'de seçim 6 Haziran'da

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Güney Beldesi'nde 6 Haziran 2021 Pazar günü seçim yapılacağını söyledi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, gazeteniz Kocatepe'nin muhabirine 6 Haziran 2021 Pazar günü belediye statatüsünü kazanan Güney Beldesi'nde yapılacak Belediye Başkanlığı seçimini değerlendirdi. '2 YIL GECİKMELİ VERİLEN SÖZ YERİNE GETİRİLİYOR' Milletvekili [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Güney Beldesi’nde 6 Haziran 2021 Pazar günü seçim yapılacağını söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, gazeteniz Kocatepe’nin muhabirine 6 Haziran 2021 Pazar günü belediye statatüsünü kazanan Güney Beldesi’nde yapılacak Belediye Başkanlığı seçimini değerlendirdi.
“2 YIL GECİKMELİ VERİLEN
SÖZ YERİNE GETİRİLİYOR”
Milletvekili Ali Özkaya, bu yıl Haziran ayının ilk haftası tekrar belde statüsüne kavuşan Güney Beldesi’nde Belediye Başkanlığı seçimi yapma sözünü verdiklerini söyledi. Belediye seçiminin 2019 yılındaki sürece yetişmediğini belirten Özkaya şöyle konuştu: “İki yıl geçte olsa bu sözümüzü yerine getirmiş olmanın ve Güney Beldesi’nin seçime girecek olmasını mutlulukla karşılıyoruz. İnşallah AK Parti olarak orada kazanacak en iyi adayı çıkaracak ve Güney beldemizi en yüksek manada temsil edecek bir arkadaşla seçime gireceğiz.”
“DANIŞTAY’IN KARARI HAYIRLI OLSUN”
Danıştayın verdiği kararın Güney Beldesi’ne hayırlı olmasını dileyen Özkaya şunları kaydetti: “Danıştay’ın verdiği karar Güney beldemize hayırlı olsun. Danıştay’ın verdiği karar doğrultusunda Güney beldemiz tekrar Belediye tüzel kişiliğini kazanmıştır. Şu anda Sinanpaşa Kaymakamı Sayın Kübra Demirer Güney Belediye Başkanlığı görevini vekâleten yürütmektedir. İnşallah Güney Beldesi’nde İl Genel Meclisimiz tarafından şu anda yürütülen hizmetler Belediye Başkanlığı tarafından yürütülecek ve belde insanımızın müşterek ihtiyaçları hep beraber karşılanacak. İnşallah milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”
“AK PARTİ’NİN ADAYI
HENÜZ KESİNLEŞMEDİ”
AK Parti’nin adayının kim olacağı ve Cumhur İttifakı’nın Güney Belediye Başkanlığı seçimine tek bir isim etrafından destek verip vermeyeceği sorusunu yanıtlayan Özkaya şunları söyledi: “Doğrusu bu konuyu konuşmadık. Müzakere etmedik. Dolayısıyla bir şey demem yanlış olur. Arkadaşlarımız Belediye Başkan aday adayı olmayı düşünen arkadaşlarla görüşmeyi yapıyorlar. İl Teşkilatımız görüşüp bir tespit yaptıktan sonra bizlerin de fikirlerini alırlar. Hep beraberce bir isimde karar veririz. Şu anda adayımız şudur diye kesinleşmiş bir durum yoktur.”
>> Burcu AYDIN’ın ÖZEL Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme