• Haberler
  • Genel
  • 'Güney seçimini Türkiye için kazanmak istiyoruz'

'Güney seçimini Türkiye için kazanmak istiyoruz'

Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı Selim Temurci, Güney Beldesi'nde 6 Haziran 2021 tarihinde yapılacak seçimi sadece Güney için değil Türkiye için kazanmak istediklerini söyledi. Temurci, 'Biliyoruz ki Türkiye'de 84 milyon olarak yeni bir dönemi başlatacağız' dedi   Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda partinin Güney Belediye Başkan Adayı Osman Aydepe, İl Başkanı Niyazi Ertaş, Yerel Yönetimler ve [&hellip]

Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı Selim Temurci, Güney Beldesi’nde 6 Haziran 2021 tarihinde yapılacak seçimi sadece Güney için değil Türkiye için kazanmak istediklerini söyledi. Temurci, “Biliyoruz ki Türkiye’de 84 milyon olarak yeni bir dönemi başlatacağız” dedi

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda partinin Güney Belediye Başkan Adayı Osman Aydepe, İl Başkanı Niyazi Ertaş, Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci belde de yürüttükleri seçim çalışması akabinde basın toplantısı düzenledi.
Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, Gelecek Partililer için 24 Mayıs 2021 tarihinin özel bir gün olduğunu bu amaçla partide toplandıklarını söyledi. Niyazi Ertaş, Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Güney Beldesi’nde yürüttükleri seçim çalışmaları hakkında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Doğan Demir ile Selim Temurci’nin değerlendirme yapacağını dile getirdi.
Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Güney Beldesi’nde yürüttükleri seçim çalışması hakkında bilgi verdi. Belde de 1,5 ay önce başlayan seçim sürecinde ilk etapta partisinin aday çıkaramayacağı ya da çıkarsa da başarılı olamayacağı iddialarını hatırlatan Demir, “Yaklaşık 20 günlük bir çalışma sonucu Osman Aydepe kardeşimizi adaylığını açıkladık.” dedi.
Gelecek Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, ilk zamanlarda partilerinin neden kurulduğu sorularını cevaplandırdıklarını ülkenin geldiği durumda bir şey anlatmaya gerek kalmadığını söyledi.
Kravatsız ve beyaz gömleklerle basın toplantısı yapan Gelecek Partili yöneticiler partilerinin lideri Ahmet Davutoğlu’nun “Temiz Siyaset” dönemi bildirisi sonrası üzerlerinde ki beyaz gömleğe leke sürdürmek istemediklerini vurguladılar.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme