Güney Kore’den Vali Güner’e tebrik

Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti. Afyonkarahisar’da bulunmanın kendisi için çok anlamlı ve önemli olduğunu belirten Cho, Vali Hakan Yusuf Güner’in güler yüzlü olmasından ve Afyonkarahisar’ın tüm kaynak ve değerlerine hakim bir Vali olmasından dolayı kutladı.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güner, Büyükelçi Yunsoo Cho'ya Afyonkarahisar’ın tarihi, [&hellip]

Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti. Afyonkarahisar’da bulunmanın kendisi için çok anlamlı ve önemli olduğunu belirten Cho, Vali Hakan Yusuf Güner’in güler yüzlü olmasından ve Afyonkarahisar’ın tüm kaynak ve değerlerine hakim bir Vali olmasından dolayı kutladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güner, Büyükelçi Yunsoo Cho’ya Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler verirken, Afyonkarahisar’ın sahip olduğu jeotermal su ve buna bağlı olarak geliştirilen projeler hakkında bilgiler aktardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme