• Haberler
  • Genel
  • Güneşli Balkan Türkleri Dayanışma Derneği Kadın Kollarından Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Güneşli Balkan Türkleri Dayanışma Derneği Kadın Kollarından Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

İlimize gelen Güneşli Balkan Türkleri Dayanışma Derneği Kadın Kolları üyeleri ve şube başkanlarını makamında kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı Ziyarete Güneşli Balkan Türkleri Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Cemile Çetin, Bağcılar Şube Başkanı Adile Bilal, Yönetim Kurulu üyeleri Emine Ümit ve Minnet Cicimen katıldılar. Ziyarette konuşan Bağcılar Balkan Türkleri Dayanışma [&hellip]

Güneşli Balkan Türkleri Dayanışma Derneği Kadın Kollarından Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

İlimize gelen Güneşli Balkan Türkleri Dayanışma Derneği Kadın Kolları üyeleri ve şube başkanlarını makamında kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı

Ziyarete; Güneşli Balkan Türkleri Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Cemile Çetin, Bağcılar Şube Başkanı Adile Bilal, Yönetim Kurulu üyeleri Emine Ümit ve Minnet Cicimen katıldılar. Ziyarette konuşan Bağcılar Balkan Türkleri Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Şube Başkanı Adile Bilal, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Bağcılar Kaymakamlığı sırasında çok güzel çalışmalara imza attıklarını belirtirken, böylesine başarılı bir bürokratı tanımaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu söyledi.
Nezaket ziyaretinde konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Güneşli Balkan Türkleri Dayanışma Derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve birçok faaliyetine katıldığını belirtirken, Derneğin Kadın Kollarının çalışmalarının ise takdirin üzerinde olduğunu söyledi.
Ziyaret sonunda Güneşli Balkan Türkleri Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Cemile Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bir teşekkür plaketi sundular.

Bakmadan Geçme