• Haberler
  • Genel
  • 'Güneş Zengin Dazkırı'ya Güneş Gibi Doğacak'

'Güneş Zengin Dazkırı'ya Güneş Gibi Doğacak'

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Dazkırı Belediye Başkan adayı Güneş Zengin' destek istedi. Mısırlıoğlu, 'Güneş Zengin, Dazkırı'ya güneş gibi doğacak.' dedi.

İYİ Parti Dazkırı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılış törenine; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Dazkırı İlçe Başkanı Metin Özbay ve Dazkırı Belediye Başkan Adayı Güneş Zengin’in partililer katıldı.

İYİ Parti Dazkırı SKM açılışında konuşan İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, şunları söyledi: “Dazkırı ilçemiz Afyonkarahisar’ımızın en büyük ilçelerinden birisi. Buraya adının hakkını verecek, güneş gibi doğacak bir adayla yola çıktık. Güneş Başkanımız Allah’ın izniyle Dazkırı’mıza can verecek. Seçim yarışında el ele, omuz omuza tepeden tırnağa tüm kademelerimizle birlikte hareket ediyoruz. Uyum ve kararlılığımız bizi zafere taşıyacak. Bu süreçte Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz, hemşehrimiz Sayın Hakan Şeref Olgun üzerimizden desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki mücadelesi bir yana, yerel seçim çalışmalarımızda sahada hep yanımızda olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Güneş Başkan ile Dazkırı’mız İYİ olacak. SKM’mizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, adayımıza başarılar diliyorum.”

Haber

Bakmadan Geçme