Güneş güven tazeledi

Afyonkarahisar Futbol Adamları Derneği Şubesi Süleyman Güneş ile devam dedi   Afyonkarahisar Futbol Adamları Derneği Şubesi’nin Olağan Genel Kurul seçimi yapıldı. Genel kurul toplantısı tek liste ile yapılırken Süleyman Güneş’in listesi oy birliği ile yeniden göreve seçildi. 144 üyenin oyunu alan Süleyman Güneş, ikinci kez başkanlığı getirildi. Toplantıda ayrıca yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu [&hellip]

Afyonkarahisar Futbol Adamları Derneği Şubesi Süleyman Güneş ile devam dedi

Afyonkarahisar Futbol Adamları Derneği Şubesi’nin Olağan Genel Kurul seçimi yapıldı. Genel kurul toplantısı tek liste ile yapılırken Süleyman Güneş’in listesi oy birliği ile yeniden göreve seçildi. 144 üyenin oyunu alan Süleyman Güneş, ikinci kez başkanlığı getirildi. Toplantıda ayrıca yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu ve üst kurul delegeleri seçimi de gerçekleşti.
Güneş’in Başkanlığında oluşan Yeni Yönetim şu şekilde:
YÖNETİM KURULU
Süleyman Güneş Başkan
Cem Yavuz Başkan Vekili
Mehmet Aydın Sayman
Resul Dede Genel Sekreter
Resul Şahin Raportör
DENETLEME KURULU
Mustan Karaşahin
Canan Aycan
Gülbahar Güven
DİSİPLİN KURULU
İsmail Deniz Kartal
Mehmet Eren Özbay
Pelin Yıldırım
ÜST KURUL DELEGELERİ
Mustafa Karaşahin
İsmail Deniz Kartal
Pelin Yıldırım
Canan Aycan
İbrahim Dikici
Mehmet Eren Özbay
İsmail Yılmaz.
Türkiye Futbol Adamları Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı olarak tekrar göreve gelen Süleyman Güneş, “Arkadaşlarımızın teveccühleri ile yeniden göreve seçildiğim için herkese teşekkür ederim. Yeni yönetim kuruluna, denetleme kuruluna, disiplin kuruluna ve üst kurul delegeliğine seçilen arkadaşlarımıza başarılar dilerim.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme