• Haberler
  • Genel
  • Gündoğan dualarla anıldı – Kocatepe Gazetesi

Gündoğan dualarla anıldı – Kocatepe Gazetesi

Merhum hafız Ali Gündoğan hoca, vefatının ikinci seneyi devriyesinde sevenleri tarafından hayırlarla ve dualarla anıldı Merhum Ali Gündoğan'ın ailesinin organizasyonu ve AKÇEVRE Derneğinin katkılarıyla gerçekleştirilen anma programı Özel Nar Tanesi Anaokulu'nun yemekhanesinde merhum adına yemek verilmesiyle başladı.Sunuculuğunu M. Veysel Yıldırım yaptığı anma programı okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Hafız Fatih Hasçiçek'in Kur'an tilavetiyle başlayan programda aile [&hellip]

Gündoğan dualarla anıldı

Merhum hafız Ali Gündoğan hoca, vefatının ikinci seneyi devriyesinde sevenleri tarafından hayırlarla ve dualarla anıldı

Merhum Ali Gündoğan’ın ailesinin organizasyonu ve AKÇEVRE Derneğinin katkılarıyla gerçekleştirilen anma programı Özel Nar Tanesi Anaokulu’nun yemekhanesinde merhum adına yemek verilmesiyle başladı.
Sunuculuğunu M. Veysel Yıldırım yaptığı anma programı okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Hafız Fatih Hasçiçek’in Kur’an tilavetiyle başlayan programda aile adına bir konuşma yapan merhum hocaefendinin oğlu Mehmet Gündoğan şunları söyledi: “Ailemizin değerli varlığı, Afyonkarahisar’ın manevi mimarlarından sayılan, İslami hizmetlerde büyük emeği olan ve çoğunuzun biz ailesinden bile daha iyi tanıdığınız emekli imam ve hafız-ı kurra sevgili babam Ali Gündoğan’ı, hasret ve muhabbetle yâd etmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Böylesi güzel, anlamlı, seviyeli bir toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen tertipheyetindeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”
Merhum Ali Gündoğan’ın özgeçmişinin okunmasından ardından İstanbul Valide Sultan Camii imamı Rahmi Aydın tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Daha sonra Merhum Ali Gündoğan Hocaefendi hayattayken AKÇEVRE Derneği tarafından kaydı alınan biyografik vidyo gösterimi, hocaefendiyle anıların tazelenmesine vesile olarak duygusal bir atmosfer oluşturdu.
Vidyoda kendi ağzından aldığı tahsili ve yaptığı hizmetleri anlatan Merhum Ali Gündoğan, bir ömrün dolu dolu nasıl geçmesi gerektiğine güzel bir örnek olarak görüldü. Program İstanbul Süleymaniye Cami imamı Ayhan Mansız’ın aşrı şerif tilavetinin ardından ilahiyatçı Mustafa Gök’ün yaptığı dua ile sona erdi. Özel Nar Tanesi Anaokulu’nda düzenlenen anma programına Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Baro Başkanı Turgay Şahin, Müftü Vekili İsmail Yıldırım, Müftü Yardımcısı Galip Kolcu, merhum hocaefendinin ailesi, yakın arkadaşları, öğrencileri ve pek çok davetli katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme