Günde en az 1 özel haber yapın

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Çalışkan, Afyonkarahisar'daki basın mensuplarının günde en az bir özel haber yapmalarını istedi Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. AGD Sosyal Tesisleri'ndeki ziyarette Afyonkarahisar ve basın kuruluşları ile ilgili görüşlerini açıklayan Selami Çalışkan, 'Afyon [&hellip]

Günde en az 1 özel haber yapın

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Çalışkan, Afyonkarahisar’daki basın mensuplarının günde en az bir özel haber yapmalarını istedi

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. AGD Sosyal Tesisleri’ndeki ziyarette Afyonkarahisar ve basın kuruluşları ile ilgili görüşlerini açıklayan Selami Çalışkan, “Afyon huzurlu bir kent. Allah bu huzurunu bozmasın. Afyon hakikaten temiz, güvenilir bir belde. Bu vilayetimizin büyükşehir olmasını arzu ederiz. Bu konuda basın kuruluşlarına da görev düşüyor” dedi.
YEREL GAZETEDE
YEREL HABERLER OLMALI
Yerel gazetecilerde çalışan basın mensuplarının yaptıkları haberlerin de yerel konulardan seçilmesini öneren Çalışkan, “Gazetelerdeki birtakım haberler, daha çok ulusal ağırlıklı. Bizim Basın İlan Kurumu’nun Genel Müdürlüğü’nün takdiri, yerel medyanın yerel haberlere ağırlık vermesi yönünde. Ulusal haberler olacaktır ama, gazetelerimizde yerel ve özel haberler olmasını istiyoruz. Genel Müdürlük, günde en az 1 özel haber istiyor. Bazen inanın ki tek özel haber bulamıyoruz. İstanbul’da üstadlarımız var. Onlardan da elde edilecek tecrübelerimiz var” diye konuştu.
ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
BİK Şube Müdürü Selami Çalışkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ise “ Biz bölgede çok iyi bir noktadayız. Afyon basını iyi bir noktaya gitmektedir. Kurumlarla yaptığımız ortak çalışmalarla da bunnu meyvesini görmeye başladık” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

1987’DE BAŞMAKÇI HABERİ

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, 1987’de Türkiye Gazetesi’nde çalışırken, Afyonkarahisar’a gelerek haber yaptığını belirtti. Çalışkan, “Başmakçıların derdi ilçe olmak” başlıklı bir haberin o dönem ilgi gördüğünü söyledi.

KARAKAYA GELİYOR

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya’nın 31 Mayıs Cumartesi günü Afyonkarahi-sar’a geleceği belirtildi.

Bakmadan Geçme