Günde 2 bin araca hizmet veriliyor

Afyonkarahisar’da bir süre önce faaliyete geçen Biryıldıran Petrol, günde 2 bine yakın müşteriye hizmet veriyor Petrotürk firmasının Afyonkarahisar’daki benzin istasyonunu işleten Biryıldıran Petrol, 5 bin metrekarelik alanıyla dikkat çekiyor. Biryıldıran Petrol’ün günlük müşteri potansiyeli ise yaklaşık 2 bin araç. Toplam 22 personel çalıştıran Biryıldıran Petrol İstasyon Müdürü Saadettin Yanmaz, 'Fiyatlarımız ilk önce söylediğimiz gibi rayicin [&hellip]

Günde 2 bin araca hizmet veriliyor

Afyonkarahisar’da bir süre önce faaliyete geçen Biryıldıran Petrol, günde 2 bine yakın müşteriye hizmet veriyor

Petrotürk firmasının Afyonkarahisar’daki benzin istasyonunu işleten Biryıldıran Petrol, 5 bin metrekarelik alanıyla dikkat çekiyor. Biryıldıran Petrol’ün günlük müşteri potansiyeli ise yaklaşık 2 bin araç. Toplam 22 personel çalıştıran Biryıldıran Petrol İstasyon Müdürü Saadettin Yanmaz, “Fiyatlarımız ilk önce söylediğimiz gibi rayicin altında devam edecektir. Yüzde 13’le yüzde 8 arasında indirimlerimiz var şu anda. Satışlara rağbet var, memnunuz. Afyon’a yolu düşen muhakkak uğruyor. Yerel medyanın hemen hemen hepsine ilan verdik. Radyo ve televizyon çalışmamız da oldu. Afyonkarahisar’da bilmeyen yok. Diğer illerden de kulaktan kulağa çok gelen müşteri var. Şu anda günlük 2 bin araç istasyona giriş yapıyor. Hükümetin politikasında çok büyük bir değişiklik olmazsa kampanyamız devam edecek” dedi.
Petrotürk’ün Türk firması olduğuna dikkat çeken Yanmaz, “Petrotürk, Mersin’in önde gelen ailelerinden Ağaoğlu Ailesi’ne ait. Ülke genelinde 220 benzin istasyonu bulunuyor” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme