• Haberler
  • Siyaset
  • Günay: Bu devlet dövizle kurulmadı dövizle yıkılmaz

Günay: Bu devlet dövizle kurulmadı dövizle yıkılmaz

Dış güçlerin milli ekonomimizi çökertmek ve cumhur ittifakını zarara uğratmak için çok miktarda dövizi yurtdışına çıkardıklarını söyleyen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı eğitimci yazar Muharrem Günay, 'Milletimize güveniyoruz. Türk milleti engin feraseti sayesinde bu oyunu da bozacaktır' dedi.'Cumhurbaşkanı Cumhur İttifakı'na ve hükümetimize açılan 'döviz savaşı' Rusya seçimleri öncesi Putin'e uygulandı. Putin döviz savaşına rağmen yüzde 74'le [&hellip]

Dış güçlerin milli ekonomimizi çökertmek ve cumhur ittifakını zarara uğratmak için çok miktarda dövizi yurtdışına çıkardıklarını söyleyen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı eğitimci yazar Muharrem Günay, “Milletimize güveniyoruz. Türk milleti engin feraseti sayesinde bu oyunu da bozacaktır“ dedi.
“Cumhurbaşkanı Cumhur İttifakı’na ve hükümetimize açılan ‘döviz savaşı’ Rusya seçimleri öncesi Putin’e uygulandı. Putin döviz savaşına rağmen yüzde 74’le başkan seçildi“ diyen Günay açıklamalarına şöyle devam etti: “24 Haziran, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için belirlenen tarih olmakla birlikte, Türkiye’de güçlü bir yönetim için sistem değişikliğinin başlayacağı tarih olma özelliği taşıyor.  Bu güne kadar koalisyon hükümetlerinden oluşan zayıf iktidarlara gerek sopa göstererek, gerekse değişik vaatlerle istediğini yaptıran başta ABD olmak üzere Batı ülkeleri, Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli liderliğinde güçlü bir Türkiye’nin kurulmaması için var güçleriyle mücadele ediyor.”
“RUS HALKI OYUNU BOZDU
SIRA TÜRK MİLLETİNDE”
MHP Milletvekili adayı Muharrem Günay, sonuç olarak Türkiye’ye yapılan ekonomik operasyonun aynısını yaşayan ve 18 Mart’ta sandığa giden Rus halkı oyunu gördü ve Vladimir Putin yüzde 74 gibi rekor bir oyla yeniden devlet başkanı seçti. Siyasi analistler bu güne kadar Türkiye üzerinde oynanan oyunları görerek her seferinde sandıkta en doğru kararı veren Türk Milletinin 24 Haziran’da bir kez daha oynanmak istenen oyunu bozacağını ve en doğru kararı vereceğini belirtti.
“TÜRKİYE
SON KALEDİR”
Türkiye’nin son kale olduğuna dikkat çeken MHP adayı Muharrem Günay, “Türkiye Cumhuriyeti devleti Türk ve İslam Dünyasının yegâne ümidi ve son kalesidir. MHP’de Türk milletinin son kalesidir. Kalenin yıkılmasına ve teslim alınmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Dış güçlerin ve onların yerli uzantılarının dersini 24 Haziran’da Allah’ın izniyle vereceğiz” diyerek, “Elinizdeki dövizleri bozdurun, Döviz almayın” tavsiyesinde bulundu.

Bakmadan Geçme