Günay: Afyonkarahisarlılar safınız belli mi?

MHP Afyonkarahisar 3. Sıra Milletvekili Adayı eğitimci-yazar Muharrem Günay, Afyonkarahisarlılara seslenerek, 'Kişi dostunun dini ile dindardır. Kişi sevdiği ile beraberdir, ahirette de sevdikleri ile beraber olacaktır. Safınız belli mi, Hakk'tan, doğrudan, milletin birliğinden, ülkenin bölünmez bütünlüğünden yanamısınız, milli ve yerlimisiniz yoksa PKK ve BDP ile işbirliği yapan, hain FETÖ Terör örgütünden emir ve icazet alan [&hellip]

MHP Afyonkarahisar 3. Sıra Milletvekili Adayı eğitimci-yazar Muharrem Günay, Afyonkarahisarlılara seslenerek, “Kişi dostunun dini ile dindardır. Kişi sevdiği ile beraberdir, ahirette de sevdikleri ile beraber olacaktır. Safınız belli mi, Hakk’tan, doğrudan, milletin birliğinden, ülkenin bölünmez bütünlüğünden yanamısınız, milli ve yerlimisiniz yoksa PKK ve BDP ile işbirliği yapan, hain FETÖ Terör örgütünden emir ve icazet alan Şer ittifakından yanamısınız?” diye sordu.
Günay, “Milliyetçi Hareket, önce devlet, önce millet ve ülkem sonra ben ve partim diyen, bu ülkeyi ve bu milleti karşılıksız sevenlerin partisidir. Milliyetçi Hareket bu ülkenin ve geleceğimizin teminatı, aydınlık ve mutlu yarınlarımızın garantisi, ülkenin sigortasıdır. MHP var oldukça ülke var olacak, MHP yıkılmadıkça, yok olmadıkça Türk devleti ve Türk milleti asla yok olmayacaktır.” dedi.
Afyonkarahisar’lı seçmenleri Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliği seçimlerinde MHP’ye oy vermeye çağıran Milletvekili Adayı Günay, “Hepimiz bir sınavdan geçiyoruz. Ben bir sınavdan geçiyorum, sizler de bir sınavdan geçiyorsunuz, Nemrud’un Hz. İbrahim’i ateşe atacağı sırada ağzındaki bir damla su ile ateşi söndürmek için yola çıkan ve safım belli olsun, ben Nemruttan yana değil, Hz. İbrahim’den yanayım, Hakk’ın, doğrunun yanında batılın karşısındayım diyen karınca misali bizde doğrudan, Hakk’tan yanamayız. Yoksa ülkeyi 15 Temmuz öncesine geri götürmek isteyen şer ittifakından yanamayız” diye konuştu.
“MHP AFYONKARAHİSARDA
BİRİNCİ PARTİ OLACAK”
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Muharrem Günay,  Afyonkarahisar halkının MHP’ye büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek, “Afyonkarahisar’da MHP birinci parti olacaktır.” dedi.
Toplumda “Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekilliğnde MHP” söyleminin ezber haline geldiğini belirten Günay, “Bu durum ilimizde MHP’nin birinci parti olacağını işaret ediyor.
Aday adayı olduğum ilk günden itibaren Cumhur İttifakı olarak Afyonkarahisardaki 6 milletvekilinin altısını da alacağımızı ifade ettim. Buna yürekten inanıyorum. İttifak olarak altı sıfır MHP olarak en az üç milletvekili çıkaracağız ve ilimizde 1. Parti olacağız.” ifadelerini kullandı.
MHP’nin ülkenin birliğinin ve dirliğinin teminatı devletin sigortası olduğuna dikkat çeken Günay, “MHP Mecliste ne kadar büyük bir gurupla temsil edilir ve hükümet olursa Türkiye o kadar emin ellerde olur” dedi.

Bakmadan Geçme