Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gün hayırda yarış zamanıdır”

“Gün hayırda yarış zamanıdır”

SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat başlatılan ve diğer yardım kampanyalarının engellenmesini doğru bulmadıklarını bildirdi. Akpınar, “Bugün hayırda yarış zamanı, bugün herkesin elini taşın altına koyma zamanı, bugün gündelik siyasi kaygılardan uzak durma zamanıdır” dedi

 

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar her hafta Pazartesi günü yaptıkları haftalık de-ğerlendirmeyi yazılı basın açıklaması olarak yaptı.
“HERKES ELİNİ TAŞ ALTINA KOYMALI”
Erhan Akpınar, SP Eyüp Sultan İlçe Teşkilatı’ndan Hasan Kirazlı ve Bayram-paşa İlçe Teşkilatı’ndan Ramiz Samasti’nin de korona virüsle hayatını kaybettiğini belirterek virüs nedenli hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, tedavi görenlere ise acil şifalar diledi. Akpnar, “Bu günlerde sağlık, sosyal ve ekonomik alanlarda ciddi tehditler ile karşı karşıya bulunuyoruz. Şimdi daha fazla birlik ve beraberliğe, istişare ve diyaloga ihtiyacımız var. Şimdi herkes elini taşın altına koymalı, kendi çapı ve sorumluluğu kapsamında milletimize yardımcı olmalıdır. Bu münasebetle bu zor günlerde yardım ve dayanışma amacı ile adım atan tüm vatandaşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, Beledi-yelerimize ve devletimizin tüm kurumlarına bu yardımları sebebi ile teşekkür ediyoruz.” dedi.
VATANDAŞLARIN ELEŞTİRİ
HAKKI YOK MU?
Sosyal medya paylaşımı nedeniyle bir tır şoförünün gözaltına alınması durumun değerlendiren Akpınar, “Toplumun tanı kitlerine ulaşamadığı dönemde bu kitlerle oyun oynayan yandaş zenginlerin çocukları ve bu kitlerin satışını yapan vekil çocukları hiçbir sorguya maruz kalmazken; ‘Evde kal diyorsunuz ama bu faturalar varken çalışmak zorundayım’ diyen tır şoförleri gözaltına alınmaktadır. Şimdi soruyoruz; ‘Beni bu virüs öldürmez, beni senin bu düzenin öldürür’ diyen tır şoförü vatandaşımız haksız mıdır? Allah’tan korkun. Hiç mi vicdanınız yok? İnsanımızın haklı isyan etme hakkı da mı yok? Tır şoförünün söylediklerinde ne yanlışlık var? Tır şoförüne yapılan muamele tüm halkımıza yapılmış muamele gibidir.” ifadelerine yer verdi.
ZAMAN SİYASİ
KAYGI ZAMANI DEĞİL
Vatandaşın istediği yere yardım yapmasının engellenmesini ise asla doğru bulmadıklarının altını çizen Akpınar, “Bugün hayırda yarış zamanı, bugün herkesin elini taşın altına koyma zamanı, bugün gündelik siyasi kaygılardan uzak durma zamanıdır. Bu çerçevede Belediyelerin yardım kampanyalarını parti ayırımı gözetmeksizin önemsiyoruz. Bu yardım kampanyalarının İçişleri Bakanlığı genelgesi ile engellenmesini, üstelik bunu ‘devlet içinde devlet oluşturuluyor’ gibi bir mantık ile engellemeyi, böylesine önemli bir yardım ve dayanışma mücadelesinin siyasi hesaplaşmaya çevirme gayreti olarak okunmasına sebep olur. ‘Yardımı sadece ben yaparım, benden başka kimse yapamaz, bunun primini de kimseye kaptırmam’ anlayışı hizmet değil, partizanlıktır. Sayın İçişleri Bakanımız bilmelidir ki, asıl bu durum milleti işkillendirmektedir.” dedi.