Gün FM'den 8 Mart'a özel yayın

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gün FM'de gün boyu süren özel bir yayın gerçekleştirildi. Yayına çeşitli mesleklerden kadınlar katılarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla duygu ve düşüncelerini anlattılar   'KADIN YAŞAMIN HER ANINDA OLMALI' Programa Afyonkarahisar Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç, Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Dr. Alev Türe, SGK Merkez Müdürü Yardımcısı Buket Aynalı, [&hellip]

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gün FM’de gün boyu süren özel bir yayın gerçekleştirildi. Yayına çeşitli mesleklerden kadınlar katılarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla duygu ve düşüncelerini anlattılar

“KADIN YAŞAMIN HER ANINDA OLMALI”
Programa Afyonkarahisar Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç, Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Dr. Alev Türe, SGK Merkez Müdürü Yardımcısı Buket Aynalı, AFAD’da Görevli Jeofizik Yüksek Mühendisi Dilek Nuriye Şenol, Afyonkarahisar Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyesi Avukat Nilgün Seçen, Avukat Gönül Ar Güngör, Şuhut Kadın Kooperatifi Başkanı Merve Ağtaş, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Münevvere Aydoğmuş, Mecidiye Mahalle Muhtarı Deniz Özcan, Otistik Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Kilci Kavas, Kent ve İnsan Derneği Başkanı Şerife Aksoy Ünal, Ahde Vefa Kültür Sanat Derneği Azime Çavdar Gürlek, Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yıldız Değer, Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları İşe Alım Yöneticisi Ceyhan Keser, Arya Termal Yetkilisi Aslı İnanç, Kocatepe Gazetesi’nden Gazeteci Esra Küçükkurt, Şair-Yazar Rabia Burhan, Sanayide İşyeri sahibi Fatma Çetinkaya, Evinde ilimizin yöresel lezzetlerini yapıp satan Hayriye Dayıoğlu, Emekli Bankacı Mehtap Erişmiş ile Gün FM Programcıları Fatma Dönertaş ve Sevgi Yurtalan konuk olarak katılarak değerlendirmelerde bulundular.
Yayında konuşan konuşmacılar kadının yaşamın her alanında olması gerektiğini kaydederek tüm kadınların günlerini kutladılar.
Akar katılımcılara Şuhut ve Çobanlar Kadın Kooperatifinden gelen hediyeleri takdim etti
Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar yayına katılan tüm katılımcılara 8 Mart anısına Şuhut Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan sütlaç kaseleri ile Çobanlar Kadın Kooperatifi’nin hazırladığı sukulent ekili dekoratif saksılarını hediye etti. Akar güne özel hazırlanan hediyeler dolayısıyla Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün ve Çobanlar Kaymakamı Mücahit Öztürk ile Şuhut ve Çobanlar Kadın Kooperatifi çalışanlarına teşekkür etti.
Akar ayrıca böylesi anlamlı bir günde kadınların sesi olmak için gün boyu süren bir yayın gerçekleştirdiklerini kaydederek katılan tüm konuklarına teşekkür etti.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme