GÜN FM'den 23 Nisan'a özel yayın

Gün FM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle telekonferans yöntemiyle özel bir yayın gerçekleştirildi. Yayına katılan isimler yaptıkları değerlendirmelerde Ulu Önder Atatürk'e teşekkür ederek, ulusal egemenliğin öneminin altını çizdiler Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar'ın hazırladığı özel yayını Gazeteci İsmail Akar ve Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir dönüşümlü olarak sundular. [&hellip]

Gün FM’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle telekonferans yöntemiyle özel bir yayın gerçekleştirildi. Yayına katılan isimler yaptıkları değerlendirmelerde Ulu Önder Atatürk’e teşekkür ederek, ulusal egemenliğin öneminin altını çizdiler

Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar’ın hazırladığı özel yayını Gazeteci İsmail Akar ve Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir dönüşümlü olarak sundular.
PROTOKOL ÜYELERİ KATILARAK 23 NİSAN’I KUTLADILAR
Yayına telekonferans yöntemiyle Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, İyi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu katılarak 23 Nisan’ın önemini anlattılar.
ÖĞRENCİLER ŞİİRLER OKUDULAR
Ayrıca TED Afyon Koleji 4. Sınıf öğrencisi Duru Güngör, Şuhut Fatih İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Buğlem Oynağanlı, Doğa Koleji 2.Sınıf Öğrencisi Dalya Oruncak, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu 2. sınıf öğrencisi İpek Aydın, Özdilek Gündüz Bakımevi Müdürü Ayşe Aktuğ ve kızı Sevimnaz Aktuğ, Doğa Koleji 5.sınıf öğrencisi Emine Selay Şahin, TED Afyon Koleji 9.sınıf öğrencisi Ezgisu Avdan ve Doğa Koleji Ortaokul-Lise Müdürü Deniz Dikbaş yayına katılarak şiirler okudular ve güne dair değerlendirmelerde bulundular.

Bakmadan Geçme